Merhaba arkadaslar,
yine bir kv derdi. Gecen sene evlendim, dügünden sonra direk balayina gittik ve balayindan sonra sürekli üniversite sinavlarima calistim.
Biz yurt disinda kaliyoruz, kv'yle altli üstlü oturuyoruz. Kv'nin evi var Türkiyede. Sinav döneminde Türkiyeye gittiler ve sürekli bizim gelmemizi orda kalmamizi istedi.
Sinavlarim oldugu icin ve is görüsmelerim oldugu icin hep onu bahane olarak kullandim, kv'yle tatil yapmak istemiyordum. Yeni evlenmistik, coluk cocuk olmadan esimle beraber tatil gecirmek istiyorduk. Ki kv'yi zaten almanyada görüyorum, ayni binada oturuyoruz sonucta, ne gerek var yani.
Sonuc olarak bos zaman buldugumuzda yurt disina tatile gittik ama kv'ye haber vermedik. Gelmemizi okadar bekledi ki, baska yere gittigimizi bilseydi küserdi. Zaten sonradan bazi olaylardan dolayi yinede gitmek zorunda kaldik ve esimle tek basina bir yere bile gidemedik. Döndükten sonra tekrar yilbasina dogru bir tatile ciktik. Kis aylari iki hafta izinimiz oluyor. Onu degerlendirmek istedik. Iki hafta kacalim dedik.
Simdi yaz aylari yaklasiyor, her yaz Türkiyeye gidilir ama bizim tercihimiz kv'yle kalmak degil. Tüm sene calisip izinimizi akraba ziyaretine harcamak istemiyoruz ve baska yerlere gitmek istiyoruz bunuda duyurduk, buna haliyle baya bozuldu, yaz tatili olarak mi düsündügümüzü sordu ve cevap olarak bunu dedi: "cok gezdiniz, bu sene izine gitmeyin, gidecekseniz sadece Türkiyeye gidin", yani onun yanina.. bende "sene daha yeni basladi, nasil bu sene gezmeyelim.
Cocuk olmadan gezmek istiyoruz" dedim. Onuda anliyorum yanina arkadas ariyor, kp yasli. Ama inanin esimle hic bir özelimiz kalmiyor. Simdi diyeceksiniz belki okadar tatil yapiyorsunuz neden bir tatilinizide oraya vermiyorsunuz, ne kadar kötü gelinsin

. Altli üstlü oturuyoruz, hergün görüsmesekte sürekli görüsüyoruz. Haftasonlarini cogu zaman beraber geciririz, alisverise götürürüz gezdirmeye calisiriz.
Haftaici yemek yaptigimda mutlaka götürürüm, ara sira beraber oturur konusuruz. Tüm sene calisip izinimi böyle degerlendirmek istemiyorum. Cocuk olduktan sonra zaten oralar görünüyor bize.
Bu sene beraber gitmek istiyor, kac kere belli etmeye calisti, söyledi. Ama öyle bir niyetimiz yok. Birkac gün kalip gidersekte baska yerlere yüzümüze bakmaz. Kaynimi eve almamis izindeyken kisa kaldilar diye. Napmaliyim sizce