Kırmadan nasıl "Gelme" derim

uykusuzbezelye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
100
58
28
Merhabalar, hemen dalıyorum mevzuya

Gideceğim bir konferans var oturduğum yere uzak mesafede biraz. Erkek arkadaşım da beraber gidelim dedi, geç biteceğinden tek dönmemi istemedi. Olur dedim o an düşünmeden.
Ama şöyle ki beni okuduğum bölüm açısından ilgilendiren konularda olacak, öyle olmasa da ilgimi çektiği için gidebilirdim. Ancak erkek arkadaşımın hiçbir şekilde ilgi alanı değil, mesleki anlamda da ona bir şey katmaz tahminimce. Orda sıkılacağına o kadar eminim ki, bana sıkıldım demez ama hal tavrından anlar erkenden dönmek isterim muhtemelen.
Yanlış anlaşılmasın, birlikte vakit geçirmekten çok mutluyum ama sırf aklı bende kalmasın diye gelmek istediğini düşünüyorum ve gelirse hem sıkılacak, hem de hazırlandığı bir sınav var onun için çok gereksiz vakit kaybı olacak.
Sınavın var ya falan gibi bir iki laf ettim, nolucak bir günden dedi
Yani sıkılcan sen gelme dersem de kırıcı olur gibi geldi.
Ya da boşverip orda sıkılınca sen kaşındın gelmicektin benle diye pis pis gülsem mi?
Ne desem bilemedim :(

Söz vermişsiniz sözünüzden dönmeyin,o da söz vermiş ceremesine katlansın.
Kırmadan söylemenin yolu olsa bile sözüne güvenilmez biri imajı çizersiniz ki öyle de olur.
Madem anlaştınız gelsin oflasa da puflasa da son ana kadar beklesin ve sözünü tutsun.
Söz verip geldiğinde trip atacaksa da sevgilinizin sözünün değerini öğrenmiş olursunuz.

Neden dertleniyosunki buna?
Eger erkek arkadasin sana oncelik taniyosa bazi konularda ne mutlu. Mesela sinava calismakmi senmi? Sen.
Hele hele alakasi olmayan bi yere sirf senin hatrina gidiyosa, bu guzel biseydir.
Bu erkek arkdasinin ne kdr tahammulu olup olmadigini gosterir. Bu bile basli basina evlilige dogru ileriye donuk bi seyde ip uclari verir.
Ufluyup pufluyormu seminerde? Sen ilgi alanin diye dinliyormu? Bitince sana onemli olabilicek noktalara " aa bak suda onemli bisey, isine yarar senin" diye altini cikiyormu?
Iste bu es adayi yemede yaninda yattir.

Kendi gelmek istemiş. Bu kadar neden düşündünüz ki. Sıkılırsa da kendi sıkılacak. Der ettiğiniz şeye bakın :) gelme demeniz daha kötü sıkılmasindan :) adam da huylanir gel derken niye vazgeçti diye

Eger erkek arkadasin sana oncelik taniyosa bazi konularda ne mutlu. Mesela sinava calismakmi senmi? Sen.
Hele hele alakasi olmayan bi yere sirf senin hatrina gidiyosa, bu guzel biseydir.
Bu erkek arkdasinin ne kdr tahammulu olup olmadigini gosterir. Bu bile basli basina evlilige dogru ileriye donuk bi seyde ip uclari verir.
Ufluyup pufluyormu seminerde? Sen ilgi alanin diye dinliyormu? Bitince sana onemli olabilicek noktalara " aa bak suda onemli bisey, isine yarar senin" diye altini cikiyormu?

Öncelikle söyledikleriniz beni çok mutlu etti, sağ olun.
Aslında sıkılmasından da öte sınava çalışmaktansa benimle gelirse ben huzursuz hissedicem sanırım. Ama haklısınız dert değil tabii, fikir almak adına paylaştım.
Teşekkürler tekrardan :)

Tamam demişsiniz bikere, geri çevirmeyin şimdi bence. Sıkılırsada sıkılsın zorla götürmediniz ya. Bi dahaki sefere düşünüpte gelir.

Kendi gelmek istemiş. Bu kadar neden düşündünüz ki. Sıkılırsa da kendi sıkılacak. Der ettiğiniz şeye bakın :) gelme demeniz daha kötü sıkılmasindan :) adam da huylanir gel derken niye vazgeçti diye

Haklısınız şimdi gelme demem hata olucak :)

bana ilginç geldi bu konu. sevgilinize açık açık "ya sen böyle alakanın olmadığı bi konuda sıkılmayacan mı?" diyemiyor musunuz ki?
sıkıntınız sınavsa da "otur dersine çalış ne işin var? çok istiyosan gel ama sonra mızmızlanmak yok" diyin. erkek arkadaşınız yahu… düşünerek konuşmaya gerek var mı?

Kendi gelmek istemiş siz niye dert ettiniz ki? Kendisi istiyor demek ki sizinle birlikte olmayı, ne güzel birlikte vakit geçirin dert etmeyin. Ayy ben çok sürükledim eski erkek arkadaşımı peşimden konferanslara, sempozyumlara hey gidi.

Back
X