- 30 Aralık 2009
- 23.341
- 92.488
- 1.123
onu geri iste bence.Tamamda daha öncede bişey istedi parasını vermedi bnde o yüzden iptal ettim
hayrat mısın ?
aç ona de ki daha önce de almıştın geri ödeyebilir misin ? çeyiz alacagım malum de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu geri iste bence.Tamamda daha öncede bişey istedi parasını vermedi bnde o yüzden iptal ettim
Küçük Mevla diye söylemedim bu seferki 500 TL yani unutur ödemez benim.cebimden gideronu geri iste bence.
hayrat mısın ?
aç ona de ki daha önce de almıştın geri ödeyebilir misin ? çeyiz alacagım malum de
İkiniz de tuhafsınız. Durumum sıkışık, senin karttan söylesek dediğine göre hemen veremeyecek parasını. Evdeyken vermediği için direkt siparişi iptal etmişsiniz. Niye o kadar tutuştunuz ki para diye? Hayır bir de parasını vermediği için iptal ettiğinizi söylemişsiniz, o da hala tekrar sipariş verelim mi diye soruyor. Ben olsam selamı sabahı keserim sizinle, kaçıyor muyduk deyip. Tam cringe şelalesi. O yüzsüz, siz cimri, mükemmel uyum.Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
olsun ufakta olsa ettigi hadsizlik.Küçük Mevla diye söylemedim bu seferki 500 TL yani unutur ödemez benim.cebimden gider
Mevla Allah demek. Meblağ.Küçük Mevla diye söylemedim bu seferki 500 TL yani unutur ödemez benim.cebimden gider
Verme hem kocasının durumu sıkışık 500 TL'ye nevresim takımı alıyor çok acilde birşey değil yaniBnde düğün yapcam bir ay sonra parasını verse eyvallah bekleticek beni
Durumu sıkışıksa niye 500 liralık nevresim takımı almak istiyor ki. Acil önemli bir şey olsa tabi al. Ne zaman olursa öder. Ama bu durumda gerek yok.Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Kartın limiti yetersiz deArkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Hesabımı kapattım deArkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Sorsaydınız nezaman verebılırsın . Karta cektırceksın sonucta oda sana bır borc500 lira az para değil durumu sıkışık mis kimbilir ne zmn vericek
Bu kadar saçma bir şey duymadım.Eşin durumu sıkışık 500 tl.lik alışveriş istiyor.Nevresimsiz mi kalmış.Garip bir durum.İnandırıcı değil önce.O istemekten utanmıyor siz yapamadığınız için mi utanıyorsunuz.İyi düşünün...Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Eşinden saklı alıyormuş paran yok madem niye istiyorsun yani
Konu sahibi evlenecekmiş ve paraya ihtiyacı var. Düğün öncesi ihtiyaç olmayan sırf zevkine arkadaşına nevresim hediye etmek zorunda değilAçıkcası samimi olsaydınız 500 lira gibi bir para için böyle şeyler söylemenize gerek kalmazdı. Samimi olduğum insana hiç düşünmeden veririm mesela. Bence samimiyetinizi gözden geçirin derim.
Ozaman açıkça desin sonuçta siz bile empati yapabildiğinize göre sözde samimi arkadaşının hayli hayli yapması gerekir. Saçma sapan bahaneler bulup yapan söylemek nedir yahu…Konu sahibi evlenecekmiş ve paraya ihtiyacı var. Düğün öncesi ihtiyaç olmayan sırf zevkine arkadaşına nevresim hediye etmek zorunda değil