Kırmadan nasıl. Halledebilirim

Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Kartta limit yok?

Ozaman açıkça desin sonuçta siz bile empati yapabildiğinize göre sözde samimi arkadaşının hayli hayli yapması gerekir. Saçma sapan bahaneler bulup yapan söylemek nedir yahu…
İşte insanları zor duruma sokma bunun adı. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Ha zorunlu bir şey olur ihtiyacı vardır amenna.

Bnmde düğünüm var 1 ay sonra para lazım bnden istemeside saçma düğün yapicaz nişanlıma söyledim oda kizdi
Resti çek bence parasal konular çok hassas konular sonuçta dost kazığı ağır olur . Öderim der kitler sana . Çok borçluyuz dee her defasında konusunu aç ki bilsin istemesin

Resti çek bence parasal konular çok hassas konular sonuçta dost kazığı ağır olur . Öderim der kitler sana . Çok borçluyuz dee her defasında konusunu aç ki bilsin istemesin
Hem kitler sende bişey diyemezsin

İkiniz de tuhafsınız. Durumum sıkışık, senin karttan söylesek dediğine göre hemen veremeyecek parasını. Evdeyken vermediği için direkt siparişi iptal etmişsiniz. Niye o kadar tutuştunuz ki para diye? Hayır bir de parasını vermediği için iptal ettiğinizi söylemişsiniz, o da hala tekrar sipariş verelim mi diye soruyor. Ben olsam selamı sabahı keserim sizinle, kaçıyor muyduk deyip. Tam cringe şelalesi. O yüzsüz, siz cimri, mükemmel uyum.
Ben onu kırmamak için bişey diyemedim oda madem bütçesi yok niye gecistiriyor

Ben onu kırmamak için bişey diyemedim oda madem bütçesi yok niye gecistiriyor
Paraya tutusmadim ben parasını veririm deyip gecistiriyor daha birini vermeden yeniden sipariş istediği için iptal ettim

Zaten sıkışık parası yok kim bilir ne zmn vercek belkide vermicek düğünüm var bnmde paraya ihtiyacım var yoksa bu konulara girmezdim

Mesela benim çok sevdiğim bir arkadaşım var para istemeden siparişini veririm . Yakınlık dırumunuzla alakalı bir şey .

Durumu yokmuş madem almasın. İnsanlarda bir tuhaf, senin evleneceğini bildiği halde böyle birşey istemesi pes doğrusu.
Valla kırılırsa kırılsın şu anda durumum yok de.

Durumu yokmuş madem almasın. İnsanlarda bir tuhaf, senin evleneceğini bildiği halde böyle birşey istemesi pes doğrusu.
Valla kırılırsa kırılsın şu anda durumum yok de.
Nişanlım sıkıştı ona yardım etcem kusura bkma dedim

Ekmek alsa market ihtiyaci alsa hadi neyse durumu sıkışıkmış ama nevresim çok tuhaf geldi nevresimsizlikten ölmezsin yani. Çalışıyorum 10 sene oldu nevresimlerim eski hiç aklıma nevresim almak aklima gelmez. Tuhafmış. Bir daha vermeyin.
Bnde nişanlım sıkıştı ona vericem k bkma dedim bir ay sonra düğünumun olduğunu biliyor ki ısrarla istiyor

İkiniz de tuhafsınız. Durumum sıkışık, senin karttan söylesek dediğine göre hemen veremeyecek parasını. Evdeyken vermediği için direkt siparişi iptal etmişsiniz. Niye o kadar tutuştunuz ki para diye? Hayır bir de parasını vermediği için iptal ettiğinizi söylemişsiniz, o da hala tekrar sipariş verelim mi diye soruyor. Ben olsam selamı sabahı keserim sizinle, kaçıyor muyduk deyip. Tam cringe şelalesi. O yüzsüz, siz cimri, mükemmel uyum.
Direk öyle demedim iadeye döndü dedim unutkan biri unutur o araya kaynar bide sürekli görüşmüyoruz

Arkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
internet alışverişinde onay şifresi geliyor ya işte o eşimin telefonuna geliyor o yüzden sipariş veremiyorum de,kapıda nakit ödeme var istersen yapabilirim fln de

internet alışverişinde onay şifresi geliyor ya işte o eşimin telefonuna geliyor o yüzden sipariş veremiyorum de,kapıda nakit ödeme var istersen yapabilirim fln de
Kapidada ödesem yine bnden cikicak.sorun borcuna sadık biri değil

Back
X