• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan Nasıl İkna Edebilirim?

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar dert sayılmaz ama çok ikilemde kaldım. Sevgilim su ara nakit sıkıntısı çekiyor. Şimdi askerde. Ben göndereyim diyorum yok aşkım ihtiyacım yok diyip gecistiriyor bugün yine aynı şey oldu göndereyim dedim bana "ben böyle diyorum rahatça ama göndercem diyip durma huzursuz ediyor söyleyemem bı daha aşkım" diyip konuyu kapatti. Şimdi usteleyip huzursuz etmek istemiyorum ama diğer turlu de içim rahat etmiyor. Nasıl ikna edebilirim kırıp huzursuz etmeden.

Şimdi göndersem çok sonra ulaşır eline. Ama sanırım bende kısa vadede ikna edemeyecegim. :)

Ben de sevdiğim kişiden para isteyemem hiç, açlıktan ağzım koksa bile. O yüzden istemiyorsa zorlamayın, siz teklif etmişsiniz ısrar etmek iyi olmaz

Kızlar dert sayılmaz ama çok ikilemde kaldım. Sevgilim su ara nakit sıkıntısı çekiyor. Şimdi askerde. Ben göndereyim diyorum yok aşkım ihtiyacım yok diyip gecistiriyor bugün yine aynı şey oldu göndereyim dedim bana "ben böyle diyorum rahatça ama göndercem diyip durma huzursuz ediyor söyleyemem bı daha aşkım" diyip konuyu kapatti. Şimdi usteleyip huzursuz etmek istemiyorum ama diğer turlu de içim rahat etmiyor. Nasıl ikna edebilirim kırıp huzursuz etmeden.

Bence gönderme para meselesi girmemeli araniza tecrübeden konusuyorum. Böyle konular iliskilerde konusulmamali.

Ailesi var arkadasi var.. sizden istememeli.. konusunu acmak, zaten istemekdir

Ben de isteyemezdim düşününce ama bu şekilde olması da canımı sıkıyor. Orda zaten bunaliyor bir de parayı düşünüp kendine sorun etsin istemiyorum

Ben sorun olacağını düşünmüyorum belli bir seviyede konuştuktan sonra neden sorun olsun ki? :)

Ailesi var arkadasi var.. sizden istememeli.. konusunu acmak, zaten istemekdir

Hayır yahu o kafada olsa hesap numarasını vs da verirdi çok yanlış dusunuyosunuz. Kaldı ki ailesinden yakın kimse yok. Yani para isteyebileceği kimse yok.

İlişkiniz ciddiyse gönder direkt.
Göndereyim mi diye sormak gurur kırıcı.
Atkı göndercem diye uydur adres iste sonra da gönder.

Hayır yahu o kafada olsa hesap numarasını vs da verirdi çok yanlış dusunuyosunuz. Kaldı ki ailesinden yakın kimse yok. Yani para isteyebileceği kimse yok.

Ben kendi tecrübemden böyle düsünüyorum. Yani benzer bisey yasadim. Insallah sizinki benim ki gibi sonuclanmaz

Durumlar çok farklıdır ama direk zaten para istiyor istemesi konusunu açmaz demeniz çok da doğru değil.

Hah di mi? Direkt askeriyenin adresine göndersem sorun olmaz değil mı?
Askeriyenin adresine onun adıyla gönder.
Gerçi ona vermeden incelerler.
Atkı bere eldiven koy parayı da bi zarfın içinde eldivenin içine koy düşmeyecek şekilde. Veya çarşıya çıkıyorsa kendi gidip alsın kargo şubesinden.

Askerde ne parasına ihtiyaç var ki

Sonuçta yemek askeriyeden

Hafta sonu çarşıya çıkmayıversin

Sigara içiyorsa bıraksın

Esasen askerin eskiden harçlığı bile vardı da sonra kaldırdılar galiba

Durumlar çok farklıdır ama direk zaten para istiyor istemesi konusunu açmaz demeniz çok da doğru değil.

TamAm yardimci olmaya calistim. Bi ay sonra baska konu acarsaniz beni hatirlayiniz, ins siz hakli cikarsiniz. Iyi aksamlar

TamAm yardimci olmaya calistim. Bi ay sonra baska konu acarsaniz beni hatirlayiniz, ins siz hakli cikarsiniz. Iyi aksamlar

Yaptığınız şey çok çirkin şu an. Ben güvenip gönderdikten sonra orası beni ilgilendirir. Başlık açarsam da beni ilgilendirir.

Askeriyenin adresine onun adıyla gönder.
Gerçi ona vermeden incelerler.
Atkı bere eldiven koy parayı da bi zarfın içinde eldivenin içine koy düşmeyecek şekilde. Veya çarşıya çıkıyorsa kendi gidip alsın kargo şubesinden.

Çok teşekkür ederim. Bu şekilde yapicam

Back
X