• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmadan nasıl reddedicem onu ? :(

nurause

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
24
0
6
İstanbul
bizim uzaktan bir akrabamız var internetten konuşuyoduk ama arkadaşçaydı. sonra işte bu yavaş yavaş duygularını belli etmeye başladı ve az önce bir girdim hesabıma yazmış da yazmış çocukluğumdan beri aklım sende falan bilmem ne. açıkçası şaşırdım çünkü çevresi çok geniş ve bisürü kız arkadaşı da var.gelgelelim ben ona aşk anlamında hiçbir duygu beslemiyorum sadece benimle konuşması hoşuma gidiyor. şimdi onu kırmadan teklifini reddetmem lazım. birde biz birbirimize uygun değiliz yani onun eğitim hayatı yok düşünce yapısı farklı ona bunları nasıl açıklamalıyım ? lütfen şöyle bir kaç cümle yazabilir misinizz ? :(

De ki;
Ben seninle konuşmayı seviyorum, sen iyi bir insansın.
Fakat şuan kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorum.
Veya seni sadece arkadaş olarak görüyorum.
Ve arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum.

Arkadaşım,

Sen en iyisi bu kişiye, akraba olduğunuz için onu her zaman çok yakın gördüğünü ve bu samimiyete dayanarak kendisiyle sohbet ettiğini söyle. Eğitimin yok, biz birbirimize uymayız gibi cümleler kurup kalbini kırma ama çocukluğundan beri kendisini bir abi, bir kardeş gibi gördüğünü belirt. Senin gibi iyi bir insanın mutlu olmasını ben de çok isterim ancak benim sana böyle duygularla karşılık vermem mümkün değil. Allah gönlüne göre birini karşına çıkarsın gibi dileklerde bulun. Sonuçta uzaktan da olsa akrabasınız, işi tatlı tatlı kapat.

Bence de sakın kırma. Kendimden biliyorum akraba meselesi değil ama mahallemizde bi çocuk cok seviyordu beni annem duyup kızmasına rağmen hala peşimi bırakmamamıştı ve ben tabi o zamanlar bu zamanki gibi düşünemediğim için çok kırıcı konuştmişte sevdiğim var bırak peşimi diye keşke öyle değilde daha uygun bi dille söyleseydm bi daha hiçk onuşmadı benimle kesin ahını aldım farkındayım aynı isimde bi çocuğu sevdim bende oda bana sırtını döndü konuşup duygularımla oynadı bi nevi şimdi o kadar üzgünüm ki psikolojikmen hapisteyim diyebilirm kendime gelemedim onu düşünmekten sonra kmseye güvenemiyorsun işte. O yüzden kırma uygun bi dille söyle sonra çok pişman oluyorsun.

Back
X