kırmadan nasıl söyleyebilirim?

marconi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
110
1
96
Ankara
kızlar yeni görüşmeye başladığım biri var,benimle çok ilgileniyor.karakter olarak tam istediğim gibi.daha önce de yazmıştım arkadaşlarımın beğenmediğini yanıma yakıştıramadıklarını falan.neyse ben görüşünce çok hoşlandım ve bana çok sempatik görünüyor hiç de çirkin gelmiyor.üzerime titriyor çok ilgili çok kibar.ancak bazen giyinmeyi bilmiyor öyle görünce de sinirleniyorum.alamadığından değil maddi olarak çok iyi durumda ancak yakıştırmayı beceremiyor.herşeyimle sen ilgilensen keşke falan demişti bana bir gün.şimdi ben de kıyafetleri konusunu nasıl açıcam bilmiyorum.kırmadan güzellikle nasıl söylerim yardım edin lütfenn .a.s.

ay canım benim. :) komik durummus ama cok eglenceli hale getirebilirsin bunu da :))
mesela de ki aa bak dergide sunu gördüm.senin üzerinde deneyelim sana çok yakışır de.öyle dene dene magazalara sok onu.o da kendisine yakıstıgını gorunce sevecektir zaten.
biliyorum imaj gunnumuzde cok onemlı bir kavram. :)

maix'e katılıorum :) ayrıca begendigin bir giysiyi alıp da aa bak böle şeyler tam senin tarzın bence sana çok yakışır da diebilirsin:)

Bence tamamen zevk meselesi bu işler..
Adama son moda kıyafetler aldırın,giydirin aman paşam,aman ağam ne yakışıklısın deyin,yarın kendi alışverişe çıkıp yine sizin o beğenmediğiniz gömlekleri satın alacaktır..
Kendi yerinize koyun,siz giyim tarzınızı değiştirmek ister miydiniz?
Açıkçası ben kendime ne yakıştığını herkesten çok kendim bilirim deyip kestirip atarım..:dilcikar:

off maalesef kolay kolay değiştirebilecegini sanmıyorum..
benim de eski erkek arkadasım çok kötü giyinirdi neler neler aldım..birlikte alışverişlere gittik..herseyi yaptım ama bana mısın demedi..
büyük ihtimal seninki de öyle olucak..artık tarzı o onun..değiştirmesi zooor...öyle kabul etmeye calisicaksin..

cnm söylediğin bu kadar önemli mi boşver rahat ettiği gibi istediği gibi giyinsin karışma bence

bunu kırmadan söle sölersin bigün ona alışverişe cıkalım dersin kendine bişiler bakıorm ayagınaa ona istediklerini aldırtırsın aa sana cok yakısır hayatım cok güsel canım diee oda anlar heralde

gordugun bir kıyafeti mesela kot veya tshırt hosuna gidenleri soyle cok yakısıyor erkeklere falan de o zaten anlar zamanla senin tarzınıda ogrenirse ona gore giyinir

benm sevgilimde giyimden pek anlamaz o yüsden ablası ve ben olmasak bişe alıcağı yok
kendin için çıkmış gibi yapıp onu alışverişe götürebilirsin
ama arada kötü kombinler yapıp seni hüsrana uğratabilir
çnkü bazı erkekler gerçekten giyinmekten anlamıolar:1no2:

Canım hosuna gıden tısort veya kot her ne ıse ona hedıye alabılırsın.aÇıncada sana cok yakısacagını dusundum o yuzden aldım der boylelıkle sureklı ona hedıye alarak yada bazen beraber gezerken vıtrınde hosuna gıden bısıy gordugunde,acaba bu sende nasıl dururdu cnm dıye heveslendırebılırsın.deneyıncede cok yakıstı dıye moral verebılırsın

Madem sana kolaylık sağlamış herşeyimle sen ilgilensen diyip
Bir gün beraber alış-verişe çıkın ben bunları sana daha çok yakıştırıyorum dersin kendi kafana göre bir tarz yaparsın
zamanla alışır fikrini sorar hep
zaten kendide buna istekliymiş söylediğinde kırılacağını sanmıyorum
kolay gelsin

bence önce nasıl rahat ettiğini kesvedip
ondan sonra harekete gecmelisin..
arkadaslara katılıorum ayrıca alışverişteyken onu biraz yüreklendirmelisin
bu sana cok yakıstı harika oldun cok yakısıklı görünüorsungibi. birde onun içine sinmeyen
seyi kesinlikle almamalısın yerimseniben

himmm bence birak ne giymek isterse giysin bende bazen böle derim bak aski bu sunla cok yakisirr filannn..oda der sen benim giydiklerimi begenmiormusun....birak kendi halinee

Birlikte alışverişe çıkın ben sana yardımcı olurum de bakalım benim beğendiklerimi beğenicekmisin vs... Bu şekilde zaten onunda tarzı giderek değişecektir..
Ama o kişi nasıl giyiniryor ki rahatsız oluyorsun?

ay vallahi ben de merak ettim şimdi :) ne giyiyor kız?

desenli kazakların altına alakasız çizgili gömlekler,rengi solmuş kazaklar.yani durumu olmasa tamam diycem de bilmiyor sanırım.bugün giymiş olduğu kazağı görmeliydiniz resmen 2 beden büyük ne eskimiş.yani sinir oluyorum:oklava:

Ben de bu durumdan müzdariptim...
Bizimkine bazı önerilerde bulundum. Mesela beyaz veya mavi gömleğin üstüne V yaka kazakların ne kadar güzel durduğundan bir erkekte giyim tarzı olarak çok hoşlandığımdan bahsettim birkaç kez.
Artık böyle çok giyiyor.
:jeyyar:
Kot pantolonların modeline güzel veya kötü yorum yaptığımda da mutlu oluyor çünkü giydiklerine dikkat ettiğimi bilmesi onun da hoşuna gidiyor.
Hatta saçına bile yorum yapıyorum. Bunu kullanma böyle yapsan daha yakışır diye...

Bence zamanla söyleyebilirsin... Bunda kötü birşey yok. Önemli olan tatlı dil...

Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
yerimseniben

Back
X