- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Teşekkür ederim sağ olun.ben sizi tabi ki anlıyorum doktorun söyleme tarzı yanlış bunu da biliyorum ama söyledikleri yabana atılacak şeyler değil.
insanlar moral ile kanseri yeniyorlar, çocuğunuzun psikolojisi iyi olduğu sürece fiziksel acıyı zor da olsa göğüsler diye düşünüyorum. çünkü fiziksel acısı için sizin elinizden bir şey gelmeyecek ama psikolojisini düzeltebilirsiniz. ve tekrar söyleyeyim acil danışacağınız bir şey olduğunda bana yazabilirsiniz ben yine yardımcı olmaya çalışırım.
5 yaşında teşekkür ederimBebekler için derler ya büyükler hastalıktan sonra hu değiştirdi diye..
Çocuğunuzun hastanede huysuzluk yapması Bence normal..
riskli gebelik ve sonrasında Bebeğimin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle hastane, ambulans ve bazı Yolları görünce Karnıma başıma ağrılar giriyor benim bile.
Oğlunuz daha kaç yaşında.. Kıyamam ona. Hırçın olmasa bile yaşadığı sıkıntı nedeniyle Psikolojik destek almalısınız.
Allah yavrunuza kalıcı sifa versin. O doktorun davranışı da gerçekten çok çirkin. Ancak uzmeyin kendinizi kalp kiranin işi rast gitmez hele ki sizin gibi zor bir imtihani olan annenin kalbi. Asıl o doktor uzulsun.
Minige benim için sarilin lütfen kiyamam ben ona da size de.
Bilip bilmeden milletin içinde hayat dersi vermeye kalkan boşboğaz insanlardan tiksiniyorum. Doktor da olsalar aynılar, öğretmen olsalar da aynılar... Adlarının önüne gelen titrleri onları insan yapmaya yetmiyor.
Çok geçmiş olsun, takılmayın böylelerine. Giydiği önlükle bi bk olduğunu zanneden sıradan biri işte.
Desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim amin inşallahAllah yardımcınız olsun.Çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşaallah:)
Kimseyi takmayın, sizde yavrunuzda bu süreçte yeteri kadar yıpranmış.Başka insanları takıp daha fazla yıpratmayın.
Sizi biliyorum konularinizdan oğlumuzun da sizin de yasadiklariniz cok zor bu sizin imtihanınınız sabir gosterin her seye karsi ödülünü misliyle alacaksınız kocanıza sabredin demiyorum oğlunuz yokken bağırın cagirin ama çocuğun yanında yapmayın gerçekten çok akıllılar her şeyi anliyorlarOğlum yine hasta her ay doktordayız bronşitten diğer hastalıkları ile ilgili kontrolleri devam ediyor.Bilmeyenler için yazayım doğuştan bağırsak ve omurilik rahatsızlıkları ile doğdu.4 kere ameliyat oldu.Kaka kaçırma, gece 3-4 kere çiş kaçırma, bacak ve bel ağrıları yaşıyor bu hastalıkları nedeniyle. Bugün özel hastaneye götürdüm oğlumu bronşit için muayeneden sonra acile indik serum, hava ve iğneler bitene bağırarak ağladı oğlum susturamadık.Acil doktoru bi iki kere uyardı şakayla karışık. Çıkışta nutuk atar gibi bağırarak kalabalığın içinde "Bugün çocuğunuz böyle anne baba olarak karşılıklı konuşmalısınız nerde hata yaptık da çocuğumuz böyle diye." Belki herkesin içinde değil de birebirken söylese iyiliğimizi düşünüyor derim herkesin içinde söyleyince rezil olduk resmen. Ben de üzüntü ve kırgınlığın etkisi bunu sizin söylemenize gerek yok dedim arkamızdan bağırdı yine "Bence gerek var." dedi.Oğlumu babasına emanet edip geri döndüm şikayet etmek için ama kimse yoktu hafta sonu olduğu için.Çocuk doktorumuza geri döndüm durumu anlattım ağlayarak dilekçe yazıp şikayet edebilirsiniz dedi. Sonra acile inip doktorla konuştum.Oğlumun hastalıklarından bahsettim özür diledi ama samimi değildi dilemek için diledi bence.En azından ağlamam aklında kalır da dikkat eder belki diye umut ediyorum.Şikayet etmedim konuştuktan sonra kıyamadım tabiri caizse.Ben ağladığım ve kırıldığım ile kaldım yine.Oğlum iyi değil psikolojisi berbat öfkeli, inatçı, hırçın çoğu zaman, başkları ile konuşurken çekingen.Tek hastalıkları değil buna sebep babası ile kavgalarımız da sebep buna biliyorum. Ama kolay şeyler yaşamadı oğlum.Her tetkik her ameliyat dravmaydı onun için.Çocuk doktorumuzda yaptığı densizlik neler çektiğinizi bilmediği için öyle konuşmuştur ama hoş değil dedi.Ben kırgın ağlayarak geldim eve.Ne kadar kolay kırmak, rezil etmek, egosunu tatmin etmek için eleştirmek.İçimi dökmek istedim kusura bakmayın uzun oldu yine.Kırmamak ve kırılmak dileğiyle.
Ben size katılıyorumdoktor hangi detayı bilmiyor anlamadım? ben konu sahibiyle zamanında konuştum çocuğunun durumunu kendi doktor olan tanıdıklarımla paylaşıp fikir aldım ona doktor tavsiyesinde bulundum her zaman yazabileceğini de söyledim. ben onu da çocuğunu da çok iyi anlıyorum ama bu çocuk o kadar fiziksel acı çekerken aynı zamanda evde birbirine düşman anne baba görmesi onu etkilemez mi zannediyorsunuz? 5 yaş bunları anlamayacak bir yaş değil. boşu boşuna birbirimizin yorumlarına dil uzatmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?