Kırmamak ve kırılmamak dileğiyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim sağ olun.

Bebekler için derler ya büyükler hastalıktan sonra hu değiştirdi diye..
Çocuğunuzun hastanede huysuzluk yapması Bence normal..
riskli gebelik ve sonrasında Bebeğimin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle hastane, ambulans ve bazı Yolları görünce Karnıma başıma ağrılar giriyor benim bile.

Oğlunuz daha kaç yaşında.. Kıyamam ona. Hırçın olmasa bile yaşadığı sıkıntı nedeniyle Psikolojik destek almalısınız.

5 yaşında teşekkür ederim

Allah yavrunuza kalıcı sifa versin. O doktorun davranışı da gerçekten çok çirkin. Ancak uzmeyin kendinizi kalp kiranin işi rast gitmez hele ki sizin gibi zor bir imtihani olan annenin kalbi. Asıl o doktor uzulsun.

Minige benim için sarilin lütfen kiyamam ben ona da size de.

Bilip bilmeden milletin içinde hayat dersi vermeye kalkan boşboğaz insanlardan tiksiniyorum. Doktor da olsalar aynılar, öğretmen olsalar da aynılar... Adlarının önüne gelen titrleri onları insan yapmaya yetmiyor.

Çok geçmiş olsun, takılmayın böylelerine. Giydiği önlükle bi bk olduğunu zanneden sıradan biri işte.

Allah yardımcınız olsun.Çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin inşaallah:)
Kimseyi takmayın, sizde yavrunuzda bu süreçte yeteri kadar yıpranmış.Başka insanları takıp daha fazla yıpratmayın.
Desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim amin inşallah

Çocuğun yanında neden kavga ediyorsunuz ki ben oraya takıldım? Yani çocuğun bu kavgalara şahit olduğunu farkettiğiniz an üzülmüyor musunuz?
Ben bir defa eşimle tartışırken kızımın dinlediğini farkettim ve babasına öfkeyle bakıyordu, o an dedim ki çocuğa bak biz ne yapıyoruz. Zaten eşim benden çok üzüldü ki basit bir tartışmaydı sadece. Ve o günden beri çocukların yanında tartışmayız başka odaya geçeriz yada konuyu kapatırız. Siz sürekli mi yapıyorsunuz bu tartışmaları? Çocuğun öfkeli olmasının sebebi bu mu ?

Konuyla alakası yok ama Hastane psikolojiai cok zor ailece yardım alsanız cok iyi olur birde moral gercekten cok önemli ve evde eşinizle tartısmamanız da aynı inanın kendim aaglıkcıyım su aralar kardesım un ameliyatları ile ugrasıyorum gercekten cok cok cok zor bunu her insan kaldıramıyor dikkat edin kendinize

Doktor olmus ama adam olamamis derler bu ondan iste. Privacy denen birsey yok Turkiyede en kil oldugum sey. Yaptigi buyuk saygisizlik..herkesin icinde alenen soylenecek sey mi? Odada soyleseymis. keske sikayet etseydinde bi uyari alirdi belki en azindan. Terbiyesiz bir doktormus net

Size oğlunuzun yaşadığı travmalar için bir kitap önereceğim.
Lütfen temin edip özellikle doktor-hastane ziyaretleriyle ilgili kısmın altını çize çize okuyun.
Emin olun bu kitap hem size hem oğlunuza iyi gelecek.
Acil şifalar diliyorum.

Eklentiler

• IMG_0786.webp
    58 KB · Görüntüleme: 41
Kucuk çocuklar icin ameliyat ,igne olmak kolaymi.
Aile içi durumunuz düzelmesi için çaba sarfasın anne baba olarak çocuğa yapacağınız en büyük yatırım bu diye düşünüyorum

Insanların özeline girmek ne zamandan beri doktorlara görev haline gelmiş?
Görevin bellidir,sınırların bellidir.Hele de çocuk söz konuysa asla sakin olamıyorum.
Lütfen gerekli yerlere şikayet dilekçeleri iletin.Haddini ve yerini bilmeli kim olursa olsun..

Oncelıkle kırıldıgınız ıle kalmayın doktor hakkında gereken sıkayetı yapın.Cunku o daha yolun basında acılde doktorluk yapıyorsa muhtemelen daha bolumunu secememıs bır doktor.Yanı ılerıdekı hastalarına nasıl davranması gerektıgını deneme yanılma yoluyla ogrensın.Sıkayet edın kı o ınsanları da korumus olasınız.Ayrıca ben olsam asıl o doktoru rezıl ederdım terbıyesız,bır cocugun sesıne dahı tahammul edemıyorsa yapmasın bu gorevı.Annem gecen rahatsızlandı acılde musahade altındayken yaslı bır teyze nasıl bagırıyor ama sankı feryat edıyor kadıncagız.Inanın doktor da dahıl hıc kımse sesını cıkarmadı ve orası bır devlet hastanesı acılı ıdı.Bu cocuk ne acılar cekmıs ne oradakıler ne o doktor belkı ne de sız bılebılırsınız.Ne cektıgını bır Allah bırde o yavrucugum bılır bır tek.Kımseye aldırıs etmeyın sız degıl asıl kendısı rezıl olmus.Cocugunuz ıcın bır pedegogdan yardım alabılırsınız,kendınız ıcın bır psıkıyatr ıle gorusup yardım alırsanız evladınıza da verımlı olursunuz bakın onun davranısları da zamanla nasıl duzelecek.Sız duzeleceksınız kı cocugunuz da duzelsın.Rabbımden sıfalar dılıyorum kuzunuza lutfen guclu olun

Sizi biliyorum konularinizdan oğlumuzun da sizin de yasadiklariniz cok zor bu sizin imtihanınınız sabir gosterin her seye karsi ödülünü misliyle alacaksınız kocanıza sabredin demiyorum oğlunuz yokken bağırın cagirin ama çocuğun yanında yapmayın gerçekten çok akıllılar her şeyi anliyorlar

Geçmiş olsun. Hiç kimsenin sizi böyle bir tavırla uyarmaya hakkı yok. Ayrıca biliyoruz ki hasta yakınlarının psikolojisi de bu savaş içinde oldukça yıpranıyor. Bunlar kolay şeyler değil, siz de yorgun, stresli ve tükenmiş hissedebilirsiniz. Yani her şeyi dört dörtlük yapacaksınız diye bir şey yok, lütfen kendinize yüklenmeyin, siz de bir insansınız. Çocuğunuzla ilgili psikolojik destek alın ayrıca kendiniz için de alın lütfen. Birdaha böyle bir durumla karşılaştığınızda da şikayet etmekten çekinmeyin, insana dokunan her meslek elemanı saygılı olmak ve sınırları korumak zorunda. Bunu beklemek de en doğal hakkınız.

Ben size katılıyorum
Zerre kadar merhameti tatlı dili olmayan bir koca ve onun babası ile uğraşıyor konu sahibi
Buda elbet çocuğu etkiliyordursorun sadece fiziksel rahatsızlık değil

Allah yardımcınız olsun bazen doktorları anlamak zor. Ama hepsi öyle değil tabiki sadece empati yapamayanlar böyle. Özellikle acildekiler biraz daha kırıcı olabiliyorlar. İnsan ne yaşadığını kendi biliyor maalesef

Doktorun tavrı yanlış kesinlikle. Her ne olursa olsun. İster doktor olsun, ister profesör kimsenin kimseyi böyle kalabalık ortamlarda rencide etmeye hakkı yok, dogru söylese bile. Rezil olan kendisi olur.

Yalnız biraz olsun sizde de pay varsa oglunuzun böyle olmasında, bir dur deyip herşeyi bir kenara bırakıp çocugunuz için ne dogruysa onu yapın. Yavrunuzun üzüntülerine, sıkıntılarına bir de tuz, biber olmayın.

Ayrıca böyle hadsizlere de aynı şekil davranarak haddini bildireceksin. Aglayarak olmuyor. Nasıl oluyormuş görsünler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…