Buzdolapları ve Derin Dondurucular kırmızı buzdolabını beğenmediyseniz bir de buna bakın :) LG P287PGN BUZDOLABI

kızlar internette lg ile ilgili çok şikayet okudum bu marka ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı aranızda?

$lg-buzdolabi-GC-P217LGBJ-front-large.webp

sanırım buda aynısının siyah rengi.. Bence bu daha şık ve modern görünüyor..

Artık mutfakalrda beyaz rengin dışında farklı renkler tercih ediliyor.. Siyah da bunlardan biri. Çok şık duruyor değil mi?

Bencede siyah daha şık ama Bej renkli olan buzdolabı gibi çok incebir motif kullansalarmış oda gayet güzel olurmuş bence ayrıca LG marka olunca kalitesindende şüphe etmemek lazım Bence son zamanlarda beyaz eşyada yapılabilecek en güzel yeniliklerin başında deliyor.

kızlar internette lg ile ilgili çok şikayet okudum bu marka ürünlerini kullanıp memnun kalan var mı aranızda?
Nerede okudun çok merak ettim, ben bugüne kadar lg'nin beyaz eşyaları hakkında tek bir kötü yorum okumadım, hatta geçenlerde dünyada en çok kullanılan marka olduğunu okudum, ülkemizde pek tercih edilmiyor o nedenle insanlar biraz soğuk bakıyor ama dünya lg'yi tercih ediyormuş, bu arada buzdolabının siyah renkli olanını bende çok beğendim, çok asil bir havası var, seçme şansım olsaydı siyah renkli olanı satın alırdım.

Nerede okudun çok merak ettim, ben bugüne kadar lg'nin beyaz eşyaları hakkında tek bir kötü yorum okumadım, hatta geçenlerde dünyada en çok kullanılan marka olduğunu okudum, ülkemizde pek tercih edilmiyor o nedenle insanlar biraz soğuk bakıyor ama dünya lg'yi tercih ediyormuş, bu arada buzdolabının siyah renkli olanını bende çok beğendim, çok asil bir havası var, seçme şansım olsaydı siyah renkli olanı satın alırdım.

canım şikayet com gibi bir siteydi sanırım. markalar var kullananlar yorumlarını ve şikayetlerini yazıyorlar.

ben şuan bulaşık makinesini kullanıyorum.. çok memnunum... çamaşır makinesinde de 11 kg olanı çok tutuluyor onu da biliyorum..
bu buzdolabını da evlencek bir tanıdık aldı ama ancak evlendikten sonra yorumlarını alabileceğim...

BUGUN LG BAYIINDE TESHIR URUNLERININ COK AVANTAJLI OLDUGUNU GORDUM. BU GRI TASLI BUZDOLABI NORMALDE 6000 TL İKEN, 3 AY TESHIRDE BEKLEDIGI ICIN 4000 E VERIYOLAR. NE DERSINIZ SACMA MI OLUR TESHIR ALMAK ? bU ARADA YAKINDAN DAHA GUZELLER.. :)

BUGUN LG BAYIINDE TESHIR URUNLERININ COK AVANTAJLI OLDUGUNU GORDUM. BU GRI TASLI BUZDOLABI NORMALDE 6000 TL İKEN, 3 AY TESHIRDE BEKLEDIGI ICIN 4000 E VERIYOLAR. NE DERSINIZ SACMA MI OLUR TESHIR ALMAK ? bU ARADA YAKINDAN DAHA GUZELLER.. :)

teşhirde olması çok önemli değil bence... sonuçta orda sadece duruyor gelen müşterilere tanıtılıyor.. sen sadece üzerinde çizik falan varmı ona dikkat et... tabi içine de...

Back
X