Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi çok kurcalamak istemiyorum ama belki de zamanında bişeyler oldu bilemembenim de çok yakın bi erkek arkadaşım vardı uzun yıllar kankaydık, aramızda hiç flört yoktu ama bu 30a kadar evlenmezse alma geyiği bizim aramızda da vardı. şuan çıkıyoruz![]()
o geyik yapılıyosa minicik de olsa bi ilgi bi beğeni vardır.
ayrıca kırmızı ve çok şık bir elbiseyi bir erkeğin bir kadına alması sevgilisi değilse hiç hoş değil.
hiçbir kadın da kendisine öyle bir hediye alan bir erkek hakkında "bu çocuktan iyi sevgili olur" diye aklından geçirmeden edemez.
bende böyle bi konu görsem daha neler derdim emin olKonu sahibini ayakta alkışladım resmen. Allah korusun büyük konuşmuş olmayım ama bana bu cinayet sebebi. Benim yani BENİM sevgilim pahalı, kırmızı göz alıcı bir elbiseyi, ben deneyeceğim bayılacak ama başka bir kıza alacak, doğum gününe gidecek, ben de burda konu açıp yazacağım. Allah korusun düşündüm su saatte diken diken oldum yani. :) Hakikaten çok anlayışlısın ben de çok imrenirim senin gibilere çok kıskanç olduğum için. Ayrıca sevgilin de odunluk falan yok. O kıza düşünüp böyle birşey alabiliyorsa sevdiğine hadi hadi alması lazım. Çok şükür benim sevgilimin yakın kız arkadaşları yoktur ama böyle bir durum olsa adım gibi eminim sana çok yakıştı sana alayım, hem ne gerek var ona pahalı bir şeye der elbiseyi bana alır ona ucuz bir şey alır çıkardıkSen yavaş yavaş bu kızı hayatından şutla gitsin. Sevgilimin mantığı kız ve erkek yakın arkadaş olmaz ya sevgili olur ya da merhaba mı merhaba o kadar.
yok kıskanç biriyimcidden iyi kıskanmamışsın ya. ben olsam çatlardım.
bir kız arkadaşına kırmızı pahalı bir elbise alıcak ve önceden evlenemezsem seni alırım muhabbetleri olacak.
kız yanlış bile anlayabilir bence.
bir de akrep burcuymuşsun ilginç.
ben de akrebim çok kıskancımdır ya.
insanlar kötü evet çok haklısınDaha detaylı okudum da konuyu. Sana kızıyor ne var diye, canım tavrını koy. Canını sıkmayım ama burnuma hoş kokular gelmedi. Sen sevgili ve arkadaşı ayırt ediyorsun da sevgilin ikisini pek ayırt edemiyor bence. Sevgilinin ona karşı yoktur bir şeyi ama kızın aklında olabilir. Dikkat et sen. İlla anlayışlı görünmek zorunda değilsin. Ben her konuda çok ilgili, çok anlayışlıyımdır ama iş kız arkadaşmış, keyfi gezme tozmaymış, kız değil erkek arkadaşlarını bile benim önüme koymasıymış tepkimi koyarım. Bu ilişki de bir tek o yok sen de varsın.Bizim aynı çalıştığımız yerde bir kız arkadaş var, rahat bir kız benim de yakın sayılacak arkadaşım , bundan destek benimkiyle de kanka olacakmış, niyeti kötü değil biliyorum ama ben asla izin vermedim. Ben yoksam işte selam bile vermez. İnsanlar kötü ne yapacakları belli olmuyor.
ya kızla hiç tanışmadımkirmizi elbiseyi kac yillik kocam bana almiyor kizseninki samimi arkadasina almis tuhaf ben olsam aldirmazdim hadi aldin bari sevgiline giydirdin kiz begendi ne diye paket yapip goturuyorsun al askim senin olsun der insan soruna gelince alma bence sonra sevgilinin gozunde kiskanc konumuna dusersin hem ne yapacan alipda sonra pisti falan olursun benim basima geldi kirmizi elbise vardi super indirim olmus cevremdeki tum arkadaslari gorumceleri aradim sonra bir partiye katildik aman allahim herkesde bende dahil aynisi buyuk espiri patlatti yengem kizilaymi dagitti kiz bu elbiseyi
valla parti bitsede eve gitsek diye yola bakdim resmen psikolojik bunalima girdim
![]()
bugün erkek arkadaşımla ilkokul arkadaşına doğum günü hediyesi almaya gittik
arkadaş bayan
tabi ben beğendim kırmızı bi elbise
erkek arkadaşım dene dedi sana oluyorsa ona da olur dedi
denedim erkek arkadaşım çok güzel oldu ya dur resmini felan çekeyim dedi
elbiseyi aldık
velhasıl kelam
ben elbiseyi çok beğendim üstelik kız çakma sarı ben esmerim bana daha güzel olur sanki
gidip aynısını alsammmm çok mu kıskanç görünürüm:26:
Sevgilin bir kız arkadaşına pahalı kırmızı bir elbise alıyor, (kitap değil, cd değil, şal eşarp falan gibi bir aksesuar da değil elbise). Sana seçtiriyor. Sonra kıza veriyor. Ve senin sorun ettiğin konu ben o elbiseyi beğenmiştim neden "hadi sana alalım" dememesi. Önceliklerini bence bir daha gözden geçir.
benım anlamadığım sevdığınız nıye ıkı tane almadı.Hemde sizin beğendiğinizi bile bile.
O kadar beğendıysenız gıdın alın nolcakkı.Sonuçta sürekli kızla gezmiyorsunuz yanyana.
bensiz gidip beğenip alması daha garip gelirdi bana
kendisine alınan hediyenin aynı fiyatında birşey almak istedi
ve o elbise o fiyattı
Peki hocam sen bilirsin de bence o kızla tanış. Bu tarz buluşmalarda yanında ol. 30 yaş geyiğini duyunca kız benim için bitti demek başına kuma gömmek demektir. Kız senin için bitince birden ortadan kaybolmuyor.
tanışmak isteyen gelir ayağıma tanışır
resmen benden buluşma ayarlayıp tanışmamı bekliyo
zaten tanışmama nedenim o geyik
nefret ettim resmen ya
Arkadaşım öncelikle senden önce yapılmış bir geyik. Sen onun hayatındayken plan yapmamışlar. Yine de kıza uyuz olmanı anlıyorum. Zaten kızla tanışın arkadaş olun demiyorum. Kızın seninle tanışması ona bir şey katmayacak. Tanışmazsa bir şey de kaybetmeyecek. Ama sen meydanı bu şekilde boş bırakırsan kesin bir şey olur demiyorum ama o kız aklının bir köşesinde kalacak. Tanıştıktan sonra belki ya cidden hiç elektirk yok aralarında diyip sonra bi daha kızla yine biraraya gelmeyceksiniz ya da tanışınca aralarındaki bir şeyden işkilleneceksiniz ki kadınların 6. hissi (psikopat derecede kıskanç değilse) genellikle tutar. O zaman da olay çıkarmayıp sadece kızla sizin olmadığınız meclislerde buluşulmasını engelleyeceksiniz o kadar.
Konuya dönersek konu şöyle olsaydı. Alışverişe çıktık. Kırmızı mükemmel bir elbise denedim. Yüzümde güller açtı beğendiğimi her halimle belli ettim ama hadi sana alalım demedi. Bu durumda da kendine al o elbiseyi derdim. Onun alalım dememesine bozulunur mu bozulunur ama uzatacak kadar değil.
onun o kadar yakın arkadaşıysa beni tanımak için gelmesi gerekirdi
tanımak istemiyorsa ya beni istemiyor ya da bizimkine değer vermiyor
elbise konusunu uzatmayacağım artık zaten
kendime de almayacağım
o kadar parayı verecek durumda değilim
kendimi zorada sokmak istemiyorum.
bi an ekonomimi zorlarım dedim
ama yok zorlayamayacam
niye o gelsin onu anlayamadım.
Belki kızda sizin görüşmek istemediğinizi düşünüyor olamaz mı?
Kardeşim dediğim bir erkek dostum var ve her hafta bir kere görüşürüz muhakkak ama malesef onun kız arkadaşıda bir kere olsun tanışalım demedi ,x nasıl bırısı dıye sormamıştı.Kardeşime sordugumda ya x napıyım zorlamı söylicem gel tanış diye ,sorsa hemen tanıştırcam ama o senınle ılgılenmıyor ,o senın arkadaşın benı ılgılendırmez deyıp kenara geçiyor dıyordu.Buna rağmen tanışmak istedim kız genede gelmedi.Belkı kardeşim söylemedi bılemem ama ben kızın yerınde veya sızın yerınızde olsam gitmek tanışmak istediğimi dile getirirdim.
ben olsaydım o elbiseyi kendime alır, kıza başka bişey alırdım![]()
bende onun benle tanışmak istemediğini düşünüyorum çünkü hiç sormuyor
ama bu teklifin ondan gelmesi lazım sonuçta onlar arkadaş ben sonradan tanışılan kişiyim
4 5 kişilik bir arkadaş grupları var ve onların beni davet etmesi lazım tanışmak için
4-5 kişilik bir grupları varsa evet haklısın ama bence 4-5 kişiden çok bu kıza odaklan bu kızla tanışmak istediğini dile getir ben olsam boyle yapardım.
Senin ilk önceliğin şuanda bence bu kız olmalı,yanı arkadaşlıkları nedir bilemem ama ben cok fazla erkek dostu olan bır ınsanım bırcok bayana göre ama bugune kadar hıcbır arkadaşımla aramda evlenemezsek ıkımız evlenırız diye bır dıyalog geçmez çünkü o göz farklıdır aklımıza bıle yanyanayken o söz gelmez.