• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı elbise

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
bugün erkek arkadaşımla ilkokul arkadaşına doğum günü hediyesi almaya gittik
arkadaş bayan
tabi ben beğendim kırmızı bi elbise
erkek arkadaşım dene dedi sana oluyorsa ona da olur dedi
denedim erkek arkadaşım çok güzel oldu ya dur resmini felan çekeyim dedi
elbiseyi aldık
velhasıl kelam
ben elbiseyi çok beğendim üstelik kız çakma sarı ben esmerim bana daha güzel olur sanki:9:
gidip aynısını alsammmm çok mu kıskanç görünürüm:26:

bugün erkek arkadaşımla ilkokul arkadaşına doğum günü hediyesi almaya gittik
arkadaş bayan
tabi ben beğendim kırmızı bi elbise
erkek arkadaşım dene dedi sana oluyorsa ona da olur dedi
denedim erkek arkadaşım çok güzel oldu ya dur resmini felan çekeyim dedi
elbiseyi aldık
velhasıl kelam
ben elbiseyi çok beğendim üstelik kız çakma sarı ben esmerim bana daha güzel olur sanki:9:
gidip aynısını alsammmm çok mu kıskanç görünürüm:26:

Merhaba canım benimde çok beğendiğim şeyler akşam rüyama kadar girer.Çok beğendiysen al bence erkek arkadaşının yanında giymezsin olur biter.

Merhaba canım benimde çok beğendiğim şeyler akşam rüyama kadar girer.Çok beğendiysen al bence erkek arkadaşının yanında giymezsin olur biter.

mümkün değil hergün görüşüyoruz
aslında o da çok sevdiğimi fark etti
bunu sana alalım demesini beklerdim:14:

:9::9::9: çok güldüm ya
yok verdi bile
şu an bir kafede oturuyorlar
ve sevgilimin şarjı bitti:37::37:

ben bi erkek arkadaşıma alsam
o beğense
al senin olsun derim

bak ne güzel söyledin bayan düşünceli erkek düşüncesizi aslında bi durup düünseler yapılabilecek inceliği görücekler ama nerde yada acaba son anda bir sürpriz yapıp sana verebilir mi ki ya ...

bak ne güzel söyledin bayan düşünceli erkek düşüncesizi aslında bi durup düünseler yapılabilecek inceliği görücekler ama nerde yada acaba son anda bir sürpriz yapıp sana verebilir mi ki ya ...

o kadar düşünceli bi erkek görmedim ben ama yaparsa da bana yapılmış gibi mutlu olurum düşünceli erkeklerin nesli tükenmemiş diye :37:

elbise de kırmızı kırmızı nasıl güzel nasıl güzel
o kadar düşünceli bi erkek görmedim ben ama yaparsa da bana yapılmış gibi mutlu olurum düşünceli erkeklerin nesli tükenmemiş diye :37:

var var vardır yani olmalı

al bence. çok beğenmiştim sana da aldım kendime alırken hazır bekliyordu hediyen evde dersin. aynı yerde giymezsiniz olur biter.

al bence. çok beğenmiştim sana da aldım kendime alırken hazır bekliyordu hediyen evde dersin. aynı yerde giymezsiniz olur biter.

ya kız sorun değil kızla tanışmadım bile onun arkadaşı sevmiyyooom kızı aynı ortama denk gelmeyiz
sorun erkek arkadaşımın ayyyy kıskanç dememesi

ya kız sorun değil kızla tanışmadım bile onun arkadaşı sevmiyyooom kızı aynı ortama denk gelmeyiz
sorun erkek arkadaşımın ayyyy kıskanç dememesi

yahu öyle desene :9: bi erkeğin öyle bişeye takıldığını da hiç görmedim :27:

Son düzenleme:
aa yok be bi şey olmaz ondan. onun gözü bayram etmiş takılmaz :ssz: içinden neler diyor biliyoruz:1:
ya şimdi kızı da hiç sevmiyom inat eder gibi almış duruma düşeceğim almayım en iyisi
yahu öyle desene :9: bi erkeğin öyle bişeye takıldığını da hiç görmedim :27:
bazen takılıyorlar işte
ya dayanamayıp sorucam yaşlar kaç sizin ya?

küçük değiliz canım
ben 26 o 24 yaşında

Back
X