En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah razi olsun canim. Hamburger patates kizartmasi falan istiyor canim.burger mc donalds gibi.korkuyorum bi taraftan da ne bilim.neyse ben bogazimi tutayim biraz :/
Daha evvel gebelik geçirmiş arkadaşlar yanıtlarlar birazdan canım, ama bir sakıncası olacağını sanmıyorum eğer gebelik şekerin yoksa

Daha evvel gebelik geçirmiş arkadaşlar yanıtlarlar birazdan canım, ama bir sakıncası olacağını sanmıyorum eğer gebelik şekerin yoksa
sagol canimin ici.gebelik şekerim var mi yok mu bilmiyorum seker yuklemesi yaptirmamistim çünkü.neyse 2 hafta kadar sikayim disimi.insallah rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese nice evlatlar nasip eder❤

sagol canimin ici.gebelik şekerim var mi yok mu bilmiyorum seker yuklemesi yaptirmamistim çünkü.neyse 2 hafta kadar sikayim disimi.insallah rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese nice evlatlar nasip eder❤
Aminn canım benim, Allah razı olsun.

Şeker yüklemesi yaptırmadıysan riske girmeye gerek yok canım, sabret kuzucuk doğsun yersin

Canım hoşgeldin nasılsınızBence birşey olmaz ne olacak kiYiyebilirsin

Allah razi olsun canim. Hamburger patates kizartmasi falan istiyor canim.burger mc donalds gibi.korkuyorum bi taraftan da ne bilim.neyse ben bogazimi tutayim biraz :/
Normal bi yerden bise olmaz, ama mc donoldstaki burgerler kizartmalar filan zaten hic kimse icin hijyenik degil. Evde yapabilen varsa yiyebilirsin

Normal bi yerden bise olmaz, ama mc donoldstaki burgerler kizartmalar filan zaten hic kimse icin hijyenik degil. Evde yapabilen varsa yiyebilirsin
Evde yapmak en mantıklısı aslındaGüzel bir et köfte yapılır birde patates kızartmasıHamburger ekmeği arasına domates,marul,turşu çok canı çektiyse ketçap mayonezHiç yoktan iyidir ve az zararlı olur

Aynen canim en azindan en zararsiz sekilde ev yapimi oluyo. Ben mc donaldsa filan pek gitmem goturmem cocuklari ama esimle gidiyolar ve hic hazetmiyorum : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…