En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aynen canim en azindan en zararsiz sekilde ev yapimi oluyo. Ben mc donaldsa filan pek gitmem goturmem cocuklari ama esimle gidiyolar ve hic hazetmiyorum : (
Biz hiç gitmeyiz canım çocuklar tadını bile bilmez:)Dışarda dürüm falan bile yemezler sevmiyorlar.Öyle alıştılar umarım öyle kalır:)

Anneleri herşeyi evde yapıyorTavuk dürüm,et dürüm,iskender,tantuni vs...
Mesela okullarında döner var.Gerçekten temiz ve güzel ama hayatta yemezler,sevmiyorlar:)
O tada alismislar ya ondan.. haxirindan 1000 kat daha iyidir. Benim bi arkadasim vardi babasinin doner dukkani vardi. Hindi durum diye tavugu baska sekilde soteleyip satarlarmis:) icinde ne var belli degil iste

Aminn canım benim, Allah razı olsun.

Şeker yüklemesi yaptırmadıysan riske girmeye gerek yok canım, sabret kuzucuk doğsun yersin
Allah senden de razi olsun,oyle yapayim bari kuzum napim,şunun surasinda 2 haftaya ne kaldi ki dimi :) 9 aydır bulgur pilavi cacik yiyorum

Canım hoşgeldin nasılsınızBence birşey olmaz ne olacak kiYiyebilirsin
biz iyiyiz Allaha şükür nevos teyzesi,sen nasılsın çiçeğimmm

Hani patates kizartmalari kofteleri falan saglikli midir acaba diye,yersem bisey olur mu diye merak ettim.aci soslari sarimsakli mayonezleri falan oluyo fast food larin.onlara bandira bandira yemek istiyo canim.ama kanserojen midir Allah korusun bebege gecer mi diye endise ettim

Normal bi yerden bise olmaz, ama mc donoldstaki burgerler kizartmalar filan zaten hic kimse icin hijyenik degil. Evde yapabilen varsa yiyebilirsin
maalesef canim,siirtte yok oyle hijyenik burger yapan yerler.sadece fast food tarzi var.hamburger islerini de ben pek beceremiyorum.agirlastim iyice zor oluyo is yapmak.artik Allahin izniyle dogumdan sonra yerim

O tada alismislar ya ondan.. haxirindan 1000 kat daha iyidir. Benim bi arkadasim vardi babasinin doner dukkani vardi. Hindi durum diye tavugu baska sekilde soteleyip satarlarmis:) icinde ne var belli degil iste
Aynen canım ondan öyleler diye düşünüyorum:)
Tabi ki ne şartlarda yapılıyor bilmiyoruz:)
Eşim sürekli dışarda ve çoğu yerleri geziyorlar:)O en lüks yerlerin mutfaklarını görüyor.O sebeple bizi çok fazla dışarda yemeğe götürmez :)Bende takıntılı bir anneyim:)En güzeli benim yaptığım:)

İyiyim canımsın Doğuma az kaldı çok şükür
Bir kereden birşey olmaz canım ya:)Canın istemiş ye gitsinYediklerimizin bebeğe zararı yok bize zararı var:)Bebek senin vücudunda bulunan en güzel şeyleri bebeğin alıyor sana ne kalırsa artık:)

Dimi nevosum yiyim gitsin.zaten dogumdan sonra yiyemem acıli baharatli seyler.

Allaha şükür bu gunleri de gördüm cicegim,gecer mi gececek mi 9 ay bitecek mi derken şükürler olsun 14 gun kaldi.hala inanamiyorum.zaman gecti ama deldi de gecti.esimde geldi sukurler olsun 15 gun once.doguma kadar yanimda Allahin izniyle.dogumdan sonra Allah kerim.insallah yavrumu sag salim kucagima alabilirim

Çok şükür canım maşaallah
Senin adına çok sevindim canım Yalnız olmayacaksın inşaallahBebişini merakla bekliyorumBir resim yollarsın

Çok şükür canım maşaallah
Senin adına çok sevindim canım Yalnız olmayacaksın inşaallahBebişini merakla bekliyorumBir resim yollarsın
Cok sagol canim nevosum,gondermez miyim hic tabiki de gonderirim minnosumun resminibende cok heyecanliyim.acaba nasil olcak kime cok benziyo merak ediyorum.ultrasonda net anlasilmiyo hic

Cok sagol canim nevosum,gondermez miyim hic tabiki de gonderirim minnosumun resminibende cok heyecanliyim.acaba nasil olcak kime cok benziyo merak ediyorum.ultrasonda net anlasilmiyo hic
Hayırlı,sağlıklı evlat olsun canım inşaallahBahtı,kısmeti açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…