Bir daha ömrü hayatımda karpuz kek yapmayı düşünmüyorum ,o heyecanı,o yenilgiyi hatırlatır bana
Ben sana falanca tarif yapayım diyecektim de hamilesin şimdi canın çeker
Bir daha ömrü hayatımda karpuz kek yapmayı düşünmüyorum ,o heyecanı,o yenilgiyi hatırlatır bana
Ben sana falanca tarif yapayım diyecektim de hamilesin şimdi canın çeker
Valla hiç sevmediğim halde canım bamya bile çekti bu hamilelikte
Yok ya olur mu hiç öyle sey 3 oy fark dediğin ne ki sen de onlarca kişinin gözünde birinciydin ki sana oy verdiler
Valla hiç sevmediğim halde canım bamya bile çekti bu hamilelikte
Yok ya olur mu hiç öyle sey 3 oy fark dediğin ne ki sen de onlarca kişinin gözünde birinciydin ki sana oy verdiler
Sevip te yiyemediğin var mı?
3 oy ne ki?Sahi niye bana oy verdiler hala anlamadım Ben olsam kendime vermezdim ,süs karısı bu KKdakiler .Süslü tarifleri çok seviyorlar.Gerçi tat olarak güzeldi ama şöööylee kakolu ,çikiletalı kekler,elmalı kekler varken
3 oy ne ki?Sahi niye bana oy verdiler hala anlamadım Ben olsam kendime vermezdim ,süs karısı bu KKdakiler .Süslü tarifleri çok seviyorlar.Gerçi tat olarak güzeldi ama şöööylee kakolu ,çikiletalı kekler,elmalı kekler varken
Karpuz kek yaparsam vermesinler ama diğer tariflerimde iddialıydım olmadı
Hani tadı bilindik tarife verirlerdi ya o bakımdan şeyettiydim hani tadını bilmiyorlardır diye
Karpuz kek yaparsam vermesinler ama diğer tariflerimde iddialıydım olmadı
Hani tadı bilindik tarife verirlerdi ya o bakımdan şeyettiydim hani tadını bilmiyorlardır diye
Belki de ben beceremedim tarifi
O tarifi koymuş olsam güzelce süslesem belki 1.olur ama tadı çok çok güzel olup sunumu vasat olan başka çiğköfte az oy alabilir,dediğin gibi sunumda bitiyor iş.