Belki de ben beceremedim tarifi
O tarifi koymuş olsam güzelce süslesem belki 1.olur ama tadı çok çok güzel olup sunumu vasat olan başka çiğköfte az oy alabilir,dediğin gibi sunumda bitiyor iş.
Allah senden de razi olsun,oyle yapayim bari kuzum napim,şunun surasinda 2 haftaya ne kaldi ki dimi :) 9 aydır bulgur pilavi cacik yiyorum
biz iyiyiz Allaha şükür nevos teyzesi,sen nasılsın çiçeğimmm
Hani patates kizartmalari kofteleri falan saglikli midir acaba diye,yersem bisey olur mu diye merak ettim.aci soslari sarimsakli mayonezleri falan oluyo fast food larin.onlara bandira bandira yemek istiyo canim.ama kanserojen midir Allah korusun bebege gecer mi diye endise ettim
maalesef canim,siirtte yok oyle hijyenik burger yapan yerler.sadece fast food tarzi var.hamburger islerini de ben pek beceremiyorum.agirlastim iyice zor oluyo is yapmak.artik Allahin izniyle dogumdan sonra yerim
Birşey kalmamış ya kavuşmanıza canım maşallah bitirdin günleri :)
Hiç riske atma, köfteni kendin yapıp, hamburger ekmeğine koyup ye, burgerı da doğum yaptığın gün hastaneye istersin
Birşey kalmamış ya kavuşmanıza canım maşallah bitirdin günleri :)
Hiç riske atma, köfteni kendin yapıp, hamburger ekmeğine koyup ye, burgerı da doğum yaptığın gün hastaneye istersin