En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Olur canım yapabilirsin:)
Çok geçmiş olsun benimde 20likler çekilecek
Sana da geçmiş olsun ablacığım, inşallah eşiminki gibi sıkıntılı olmaz... Doktor o kadar şaşırmış ki fotoğrafını çekmişti dişin, herkese gösterdim diye anlattı tekrar gittiğimizde

Canım ya öyle zamanlarda ne yapacağız, nasıl sakinleşeceğiz bilmiyorum. Benim de durumum vahim

Ne yaptı da aldı gazını? Varsa taktik az bana da verin

Ya işte siniri atana kadar çatacağız Anlattım bunların hepsi aynı zaten dedi, o da benimle beraber saydırdı geçti Eşim dua etsin evde değil rahatlayana kadar ona laf sokar dururdum

Sağol canımBenim diş 4-5 yıldır çekilmeyi bekliyor.Benim dişte pek normal değil:)Sonunda karar verdim gittim.İlaç kullanıyorum.Haftaya çekime gideceğim

Ya işte siniri atana kadar çatacağız Anlattım bunların hepsi aynı zaten dedi, o da benimle beraber saydırdı geçti Eşim dua etsin evde değil rahatlayana kadar ona laf sokar dururdum
Oh bi dökülmüş rahatlamışsındır

Aslında çatabilsem belki iyi gelir canım ama benim eşimin susma huyu vardır. Ben bir şey derim, eşim susar. O susunca da tabi tartışma çıkmaz, benim de içimde patlar

Gerçi hamilelikle ben de arada laf sokar oldum, çok değiştim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…