Sana da geçmiş olsun ablacığım, inşallah eşiminki gibi sıkıntılı olmaz... Doktor o kadar şaşırmış ki fotoğrafını çekmişti dişin, herkese gösterdim diye anlattı tekrar gittiğimizde
Ay bilmiyorum da zaten kendime güvenmiyorum pat diye saldırıya geçebilirim diye diken üzerindeyim (fiziken değil) normalde göz ardı edeceğim şeyler çok geriyor beni, e benim durumum için stres bayağı tehlikeli, Allah razı olsun Nevoş aldı gazımı
Allah şifa versin geldi mi üst üste geliyor
Sana da geçmiş olsun ablacığım, inşallah eşiminki gibi sıkıntılı olmaz... Doktor o kadar şaşırmış ki fotoğrafını çekmişti dişin, herkese gösterdim diye anlattı tekrar gittiğimizde
Canım ya öyle zamanlarda ne yapacağız, nasıl sakinleşeceğiz bilmiyorum. Benim de durumum vahim
Ne yaptı da aldı gazını? Varsa taktik az bana da verin
Ya işte siniri atana kadar çatacağız Anlattım bunların hepsi aynı zaten dedi, o da benimle beraber saydırdı geçti Eşim dua etsin evde değil rahatlayana kadar ona laf sokar dururdum
Canım ya öyle zamanlarda ne yapacağız, nasıl sakinleşeceğiz bilmiyorum. Benim de durumum vahim
Ne yaptı da aldı gazını? Varsa taktik az bana da verin
Sağol canımBenim diş 4-5 yıldır çekilmeyi bekliyor.Benim dişte pek normal değil:)Sonunda karar verdim gittim.İlaç kullanıyorum.Haftaya çekime gideceğim
Sağol canımBenim diş 4-5 yıldır çekilmeyi bekliyor.Benim dişte pek normal değil:)Sonunda karar verdim gittim.İlaç kullanıyorum.Haftaya çekime gideceğim
Ya işte siniri atana kadar çatacağız Anlattım bunların hepsi aynı zaten dedi, o da benimle beraber saydırdı geçti Eşim dua etsin evde değil rahatlayana kadar ona laf sokar dururdum
Aslında çatabilsem belki iyi gelir canım ama benim eşimin susma huyu vardır. Ben bir şey derim, eşim susar. O susunca da tabi tartışma çıkmaz, benim de içimde patlar
Gerçi hamilelikle ben de arada laf sokar oldum, çok değiştim çok