En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Sağol canımBenim diş 4-5 yıldır çekilmeyi bekliyor.Benim dişte pek normal değil:)Sonunda karar verdim gittim.İlaç kullanıyorum.Haftaya çekime gideceğim
Oyy Allah yardımcın olsun inşallah 4-5yıl beklediğime değmemiş, çektirdim kurtuldum diyebileceğin kadar kolay geçer

Aman canım, içinde kalmasında nasıl söylersen söyle Biz stres yapacağımıza onlar çeksin

Aynen bayağı meşhur
Bu yaz beni mahvetti hatta yanına bir diş daha kattı:)1 kanal tedavisi 2 tane 20lik çekilecekTabi ilkinden sonra kaçmazsam
Ben öyle yaptım ya, dişten dişe atladı oradan diş etine, Allah tekrar çektirmesin bayağı zor günlerdi Geçen enharbikizla muhabbeti oldu, ben çok diş ağrısı çektim diye doğum sancısını hissetmemiş olabilirim diyorum Sabahlara kadar ağrım oluyordu biliyorsunuz. Neyse ki geri de kaldı çok şükür, Darısı başına
Gömükse bilmiyorum ama 20 lik dişte kök olmadığı için zor değil çekimi, kırılmaktan tutulacak yer bile kalmamıştı, doktor tuttu çekti o kadar kısa ve acısızdı ki.

İnşaallah öyle olurSürekli kırılıyor birşeyi kalmadı gibiZaten artık o ağrı yapmıyor.Kanal tedavisi yapılacak diş ağrıyor:)

Tabi canım doğru diyorsun. Biraz stres yapsak hemen bir yerden sıkıntı çıkıyor zaten
Evet ve Allah korusun son düzlükte olaya hiç ihtiyacımız yok Sağ salim doğuralım Lohusalıkta burunlarından getiririz Bu seferde aman sütüm gitmesin susayım başlıyor tabi

Evet ve Allah korusun son düzlükte olaya hiç ihtiyacımız yok Sağ salim doğuralım Lohusalıkta burunlarından getiririz Bu seferde aman sütüm gitmesin susayım başlıyor tabi
Yok yok en iyisi Allah bize iç huzur versin ve pamuk gibi lohusalar olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…