Kızlar ya eşim salı akşamı et almisti ben de Çarşamba yaparım diye düşünüp buzluğa atmadım buzdolabının 0 derece yazan gözüne koydum ama dün uyuyakaldim yapamadım bugün et bozulmuş mudur?
Kızlar ya eşim salı akşamı et almisti ben de Çarşamba yaparım diye düşünüp buzluğa atmadım buzdolabının 0 derece yazan gözüne koydum ama dün uyuyakaldim yapamadım bugün et bozulmuş mudur?
Cok normal :) ilk beben dimi? Ilk bebede Benimki son gune kadar normaldi hersey:) dogdugu gunun gecesi sancilarla uyandim:) aniden cikiyo sanci manci zaten icin rahat olsun:)) gezegen abla soylemis ama hurma cok faydali..ananas bulabilirsen onuda yiyebilirsin. Dogumu tetiklermis. Cok heyecanli valla:)) senle birlikte burda bizde dogurcaz:))
Buarada normal dogum mu istiyosun? Oyleyse tavsiyelerim o yonde olacak:)
evet normal dogum cok istiyorum canim,7 gun kaldi.ilk bebegim.7 gun sonra kendi sancim gelmezse doktor suni sancı verecegini soyledi.ben cocugu cok fazla bekletmiyorum dışkı yeme riskinden dolayi dedi ve hic sancim yok suana kadar tavsiyelerin varsa can kulağıyla dinliyorum
(T)ek sensin aramızda banlanan
(O)rda burda ağlayan
(N)e yaramaz bişeysin sen
(T)atlı uslu kız olsana
(R)ahat dur dedik sana
(İ)çim şişti artık yeter
(K)ocan ne diyor bu duruma
(O)ylamada kaybolma haa !