En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah razi olsun cok sagol canim,hurma yiyorum merdivende cikiyorum.7 gun sonra 40+0 olucam.insallah doğumum olur sapasaglillu sekilde o vakte

evet normal dogum cok istiyorum canim,7 gun kaldi.ilk bebegim.7 gun sonra kendi sancim gelmezse doktor suni sancı verecegini soyledi.ben cocugu cok fazla bekletmiyorum dışkı yeme riskinden dolayi dedi ve hic sancim yok suana kadar :KK43: tavsiyelerin varsa can kulağıyla dinliyorum
Diski yemek:) benim 3 ude kaka yapti suyuna:) ilk bebegim kuvozde kaldi bu sebepten. Kakali su icmesi sorun degil ama cigerlerine giderse o zaman sknti olusuyo. Ilk bebegim 39 arti 6 da dogdu bu yuzden dedigim gibi kuvozde kaldi. 2. Bebe tam 41. Haftada dogdu o da kaka yapmisti ama bise olmadi sukur. 1 hafta daha bekleseydi 42. Haftada suni sanci verceklerdi. 3. De kaka yapti zaten tam 40 hafta olmustu. Tahmin ediyodum kaka yaptigini. Sukur onada birsey olmadi.

Ilk oglum dogduktan sonra bi kac saniye nefes aldi durdu sonra mefesi. sonra direkt mudahale edildi. Midesi vs yikandi bu yuzden.

Dogumdan once yapabiliyosan yerleri sil bacaklari acip, yuruyus yap sakin sakin. Bunlar yapabilecegin seyler. Gelecegi varsa gelecek inan

Diski yemek:) benim 3 ude kaka yapti suyuna:) ilk bebegim kuvozde kaldi bu sebepten. Kakali su icmesi sorun degil ama cigerlerine giderse o zaman sknti olusuyo. Ilk bebegim 39 arti 6 da dogdu bu yuzden dedigim gibi kuvozde kaldi. 2. Bebe tam 41. Haftada dogdu o da kaka yapmisti ama bise olmadi sukur. 1 hafta daha bekleseydi 42. Haftada suni sanci verceklerdi. 3. De kaka yapti zaten tam 40 hafta olmustu. Tahmin ediyodum kaka yaptigini. Sukur onada birsey olmadi.

Ilk oglum dogduktan sonra bi kac saniye nefes aldi durdu sonra mefesi. sonra direkt mudahale edildi. Midesi vs yikandi bu yuzden.

Dogumdan once yapabiliyosan yerleri sil bacaklari acip, yuruyus yap sakin sakin. Bunlar yapabilecegin seyler. Gelecegi varsa gelecek inan
Tesekkur ederim canim.insallah bi sikinti cikmaz.geliverir minnosum bekletmez beni.birde bogazim acildi ki sorma.9 ay dikkat ettim ama su son 10 gundur nutellali ekmekler hamburgerler kizartmalar makarnalar ayvayi yedim:S .

Birde neden erken donemde yapti ki acaba bebeklerin diskilarini?bi sebebi oluyo mu bunun?

Seninkilerde amma kakalı çıkmış:KK70::KK70::KK70:
Neyseki çocuklara bişey olmamış

Tesekkur ederim canim.insallah bi sikinti cikmaz.geliverir minnosum bekletmez beni.birde bogazim acildi ki sorma.9 ay dikkat ettim ama su son 10 gundur nutellali ekmekler hamburgerler kizartmalar makarnalar ayvayi yedim:S .

Birde neden erken donemde yapti ki acaba bebeklerin diskilarini?bi sebebi oluyo mu bunun?
Erken degilki gunune yakin dogdu ilki. 1 gun vardi yani:) 2. cocuk 1 hafta gunu gecti. Tam gunune yakin olanlarda bu kaka sorunu oluyo maalesef, ama her zaman korkcak birsey olmuyo.

Yeme isini boyle devam:) canin istiyosa vucudunjn ihtiyaci var demekki:) ye gitsin az kaldi nasilsa

(T)ek sensin aramızda banlanan
(O)rda burda ağlayan
(N)e yaramaz bişeysin sen
(T)atlı uslu kız olsana
(R)ahat dur dedik sana
(İ)çim şişti artık yeter
(K)ocan ne diyor bu duruma
(O)ylamada kaybolma haa !

:KK53:
Haha tam beni anlatmissin:)) yeni gordum bunu:)) eline saglik:) oylama ne zaman basliyo:))

Back
X