C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.441 tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım. Ben karnabahar ve bulgur pilavı yapcam. Yanına cacık yeter
tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım. Ben karnabahar ve bulgur pilavı yapcam. Yanına cacık yeter
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.442 tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın
tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.443 tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım:)
tontriko .!.: Selam ballar gaymaklar nediyonuz :)) Yemegim turlu koydum ocaga bide dusumu aldim mi bugun baska birsey yapmam daha:)))) Eki Görüntüle 2191542 Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.444 ByNKoaLa .!.: Bende çamaşır attım utu yapicam Genişletmek için tıkla... Temizlik bitti Ütüye geçiyorum bende:) Kolay gelsin...
ByNKoaLa .!.: Bende çamaşır attım utu yapicam Genişletmek için tıkla... Temizlik bitti Ütüye geçiyorum bende:) Kolay gelsin...
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.445 yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım yaa
yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım yaa
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.446 Emira SY .!.: Çok geçmiş olsun canım yaa Genişletmek için tıkla... Sağolasın kuzumm
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.447 _CaNanSu_ .!.: Ellerine sağlık canım:) Genişletmek için tıkla... Sagol canim seninde eline saglik:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.448 yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... Keske bitanem: ( hayirdir nolduki?
yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... Keske bitanem: ( hayirdir nolduki?
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.449 -cantanem- .!.: Ellerine sağlık canım. Ben karnabahar ve bulgur pilavı yapcam. Yanına cacık yeter Genişletmek için tıkla... Karnabahari nasil yapiyosun? Seninde eline saglik simdiden:)
-cantanem- .!.: Ellerine sağlık canım. Ben karnabahar ve bulgur pilavı yapcam. Yanına cacık yeter Genişletmek için tıkla... Karnabahari nasil yapiyosun? Seninde eline saglik simdiden:)
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.450 tontriko .!.: Keske bitanem: ( hayirdir nolduki? Genişletmek için tıkla... Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor
tontriko .!.: Keske bitanem: ( hayirdir nolduki? Genişletmek için tıkla... Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.451 _CaNanSu_ .!.: Temizlik bitti Ütüye geçiyorum bende:) Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... Sana da canm kolay gelsin
_CaNanSu_ .!.: Temizlik bitti Ütüye geçiyorum bende:) Kolay gelsin... Genişletmek için tıkla... Sana da canm kolay gelsin
ByNkoaLa Nirvana Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2018 19.803 89.751 518 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.452 yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun
yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.615 615.127 1.423 Malatya 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.453 _CaNanSu_ .!.: Hehehe Kısmet,hayırlısı Olabilme ihtimali yüksek... Ben 3 kişi arasında git gel yaşıyorum... Kime oy versem bilmiyorum... Oylamayı takip etmek adina kendime oy verip sonradan değiştirebilirim Genişletmek için tıkla... Değişim yok canım
_CaNanSu_ .!.: Hehehe Kısmet,hayırlısı Olabilme ihtimali yüksek... Ben 3 kişi arasında git gel yaşıyorum... Kime oy versem bilmiyorum... Oylamayı takip etmek adina kendime oy verip sonradan değiştirebilirim Genişletmek için tıkla... Değişim yok canım
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.454 yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama???
yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama???
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.615 615.127 1.423 Malatya 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.455 yasminsay .!.: @Kazen , birkaç arkadaşımız oylamada oylarını değiştirebildiklerini iddia ettiler, bizde değiştiremediğimizi. Bu işin doğrusu nedir? Ben 8 kategoridir yarışıyorum, hiç değişim butonu görmedim. Genişletmek için tıkla... Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum
yasminsay .!.: @Kazen , birkaç arkadaşımız oylamada oylarını değiştirebildiklerini iddia ettiler, bizde değiştiremediğimizi. Bu işin doğrusu nedir? Ben 8 kategoridir yarışıyorum, hiç değişim butonu görmedim. Genişletmek için tıkla... Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.615 615.127 1.423 Malatya 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.456 yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım
yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.615 615.127 1.423 Malatya 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.457 yasminsay .!.: Nevoşa da sorduk, yok ortalıklarda. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Nevoş buralara fazla gelmiyor artık Genişletmek için tıkla... Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum
yasminsay .!.: Nevoşa da sorduk, yok ortalıklarda. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Nevoş buralara fazla gelmiyor artık Genişletmek için tıkla... Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.458 Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Ama ben dedim Nevreste varken kazene ne gerek var diye Adami etiketlemeyin işi vardır dedim...
Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Ama ben dedim Nevreste varken kazene ne gerek var diye Adami etiketlemeyin işi vardır dedim...
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.459 yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Karnabahari nasil yapiyosun? Seninde eline saglik simdiden:) Genişletmek için tıkla... Havuç soğan kavuruyorum. Salça ekliyorum karnabaharları ekliyorum. Kavurup suyunu ilave ediyorum. Bazen patates ekliyorum. Bazen kizartiyorum bazende karnabahar graten yapıyorum :) yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım, olacak oluyor işte Nevreste .!.: Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ gördün mü bak, B12 yi düşün sen
yasminsay .!.: Hastaneden geldim, yatıyorum Evde yemeğim yok tontri, bana mı yollayacaksın Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Karnabahari nasil yapiyosun? Seninde eline saglik simdiden:) Genişletmek için tıkla... Havuç soğan kavuruyorum. Salça ekliyorum karnabaharları ekliyorum. Kavurup suyunu ilave ediyorum. Bazen patates ekliyorum. Bazen kizartiyorum bazende karnabahar graten yapıyorum :) yasminsay .!.: Boynumdan yukarısı bana ait değil aşağısı halsiz bademcik şişmiş, damaklarım kabardı, ateş ne varsa geliyor Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun canım, olacak oluyor işte Nevreste .!.: Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum Genişletmek için tıkla... _CaNanSu_ gördün mü bak, B12 yi düşün sen
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.460 -cantanem- .!.: Havuç soğan kavuruyorum. Salça ekliyorum karnabaharları ekliyorum. Kavurup suyunu ilave ediyorum. Bazen patates ekliyorum. Bazen kizartiyorum bazende karnabahar graten yapıyorum :) Çok geçmiş olsun canım, olacak oluyor işte _CaNanSu_ gördün mü bak, B12 yi düşün sen Genişletmek için tıkla...
-cantanem- .!.: Havuç soğan kavuruyorum. Salça ekliyorum karnabaharları ekliyorum. Kavurup suyunu ilave ediyorum. Bazen patates ekliyorum. Bazen kizartiyorum bazende karnabahar graten yapıyorum :) Çok geçmiş olsun canım, olacak oluyor işte _CaNanSu_ gördün mü bak, B12 yi düşün sen Genişletmek için tıkla...