yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.461 tontriko .!.: Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama??? Genişletmek için tıkla... Evet canım, üşütmüşüm. Nevreste .!.: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağolasın nevoşum Nevreste .!.: Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum Genişletmek için tıkla... Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim
tontriko .!.: Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama??? Genişletmek için tıkla... Evet canım, üşütmüşüm. Nevreste .!.: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla... Sağolasın nevoşum Nevreste .!.: Bana inanmıyor musunuz?Değiştirilmiyor:) Oylama anketini ben açıyorum Genişletmek için tıkla... Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.462 Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Kazen de gelmiyordur ama onun herseyden haberi oluyormuş. Sende ihmal ettin bizi doğruya doğru
Nevreste .!.: Ayyy bunlara çok güldümBen değil sohbete hergün Kazen geliyor gibi yazmışsınızİyi madem ben gidiyorum Genişletmek için tıkla... Kazen de gelmiyordur ama onun herseyden haberi oluyormuş. Sende ihmal ettin bizi doğruya doğru
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.463 yasminsay .!.: Evet canım, üşütmüşüm. Sağolasın nevoşum Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim Genişletmek için tıkla... Ama ben 2 defa oy değiştirdim... Rüyamda yaşamışım demek ki
yasminsay .!.: Evet canım, üşütmüşüm. Sağolasın nevoşum Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim Genişletmek için tıkla... Ama ben 2 defa oy değiştirdim... Rüyamda yaşamışım demek ki
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.464 tontriko .!.: Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama??? Genişletmek için tıkla... Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti
tontriko .!.: Allah Allah nolduki? Usuttunmu diycem ama??? Genişletmek için tıkla... Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.465 -cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Yasmine mi nazar ettim
-cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Yasmine mi nazar ettim
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.466 -cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Kime nazarim degdi yaw: ( benim kimseye nazarim degmez:)
-cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Kime nazarim degdi yaw: ( benim kimseye nazarim degmez:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.467 yasminsay .!.: Evet canım, üşütmüşüm. Sağolasın nevoşum Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim, boynun agriyosa kas gevsetici filan sur.
yasminsay .!.: Evet canım, üşütmüşüm. Sağolasın nevoşum Ben inanıyorum, _CaNanSu_ ile diğer arkadaş kimdi unuttum, o inanmıyor Sana etiket yaptık, cevap vermedin. C A N O kazen emmiyi etiketle dedi, etiketledim Genişletmek için tıkla... Gecmis olsun canim, boynun agriyosa kas gevsetici filan sur.
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.468 -cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula
-cantanem- .!.: Nazarınız değdi sizin, hele _CaNanSu_ habire gidip gidip baktı, nazar etti Genişletmek için tıkla... Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.469 _CaNanSu_ .!.: Yasmine mi nazar ettim Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Kime nazarim degdi yaw: ( benim kimseye nazarim degmez:) Genişletmek için tıkla... Evet sizin değdi, yasminsaya
_CaNanSu_ .!.: Yasmine mi nazar ettim Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Kime nazarim degdi yaw: ( benim kimseye nazarim degmez:) Genişletmek için tıkla... Evet sizin değdi, yasminsaya
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.470 yasminsay .!.: Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula Genişletmek için tıkla... Haşa sultanım Müptelâsiyim Nazik Alinin Kem gozlulerin nazari degdi
yasminsay .!.: Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula Genişletmek için tıkla... Haşa sultanım Müptelâsiyim Nazik Alinin Kem gozlulerin nazari degdi
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.471 tontriko .!.: Gecmis olsun canim, boynun agriyosa kas gevsetici filan sur. Genişletmek için tıkla... Bademcik canım, boynum iyi şükür.
tontriko .!.: Gecmis olsun canim, boynun agriyosa kas gevsetici filan sur. Genişletmek için tıkla... Bademcik canım, boynum iyi şükür.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.472 -cantanem- .!.: Evet sizin değdi, yasminsaya Genişletmek için tıkla... Bi sen iddua ediyosun bunu:) benim biseden haberim yok:) peki neyden dolayi nazar degdirdik onuda de bakem:)
-cantanem- .!.: Evet sizin değdi, yasminsaya Genişletmek için tıkla... Bi sen iddua ediyosun bunu:) benim biseden haberim yok:) peki neyden dolayi nazar degdirdik onuda de bakem:)
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.473 -cantanem- .!.: Evet sizin değdi, yasminsaya Genişletmek için tıkla... Eli böğründeye rakip gördün nazik aliyi... Kesin senin değmiştir
-cantanem- .!.: Evet sizin değdi, yasminsaya Genişletmek için tıkla... Eli böğründeye rakip gördün nazik aliyi... Kesin senin değmiştir
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.474 yasminsay .!.: Bademcik canım, boynum iyi şükür. Genişletmek için tıkla... Iltihapli degilse gecerde zaman lazim: ( sana nazar etmisiz ole soluyo arkadas. Sende mi Ole dusunuyosun: (
yasminsay .!.: Bademcik canım, boynum iyi şükür. Genişletmek için tıkla... Iltihapli degilse gecerde zaman lazim: ( sana nazar etmisiz ole soluyo arkadas. Sende mi Ole dusunuyosun: (
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.367 155.094 898 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.475 yasminsay .!.: Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula Genişletmek için tıkla... Oku, üflet, kurşun döktür anca çıkar bunların nazarı, kem gözlüler Ben öyle miyim hiç.
yasminsay .!.: Bu halimin sebebi _CaNanSu_ mu? Tez kellesi vurula Genişletmek için tıkla... Oku, üflet, kurşun döktür anca çıkar bunların nazarı, kem gözlüler Ben öyle miyim hiç.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.476 _CaNanSu_ .!.: Eli böğründeye rakip gördün nazik aliyi... Kesin senin değmiştir Genişletmek için tıkla... Aynen cananim, kendisi fesatligini bizden belliyo:))
_CaNanSu_ .!.: Eli böğründeye rakip gördün nazik aliyi... Kesin senin değmiştir Genişletmek için tıkla... Aynen cananim, kendisi fesatligini bizden belliyo:))
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.477 _CaNanSu_ .!.: Haşa sultanım Müptelâsiyim Nazik Alinin Kem gozlulerin nazari degdi Genişletmek için tıkla...
_CaNanSu_ .!.: Haşa sultanım Müptelâsiyim Nazik Alinin Kem gozlulerin nazari degdi Genişletmek için tıkla...
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.478 -cantanem- .!.: Oku, üflet, kurşun döktür anca çıkar bunların nazarı, kem gözlüler Ben öyle miyim hiç. Genişletmek için tıkla... Seni sinsirella seni Hiç yakıştıramadım sana..
-cantanem- .!.: Oku, üflet, kurşun döktür anca çıkar bunların nazarı, kem gözlüler Ben öyle miyim hiç. Genişletmek için tıkla... Seni sinsirella seni Hiç yakıştıramadım sana..
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.479 tontriko .!.: Aynen cananim, kendisi fesatligini bizden belliyo:)) Genişletmek için tıkla... Evet canım Kendi fesatligini bize atiyor
tontriko .!.: Aynen cananim, kendisi fesatligini bizden belliyo:)) Genişletmek için tıkla... Evet canım Kendi fesatligini bize atiyor
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.778 135.399 598 23 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.480 tontriko .!.: Iltihapli degilse gecerde zaman lazim: ( sana nazar etmisiz ole soluyo arkadas. Sende mi Ole dusunuyosun: ( Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum, kendi ihmalkarlığım
tontriko .!.: Iltihapli degilse gecerde zaman lazim: ( sana nazar etmisiz ole soluyo arkadas. Sende mi Ole dusunuyosun: ( Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum, kendi ihmalkarlığım