En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah iyilik versin canım, hazırlıklar doğuma kadar bitmez :) iyi olmanıza sevindim

Aaa neden
Yanlış anlama canım ben ilk aldım sonra vazgeçtim ondan diyorum . İyi ki vazgeçmişim sen daha güzel yapmışsın
Senmiydin alan ilk:)) niye vazgectiydinki?

Yok yanlis anlamam canim, ya ilk kazandigim yarismada hediyeyi 2. Ye gondertcem diye bi sey soylemistim:)

Senmiydin alan ilk:)) niye vazgectiydinki?

Yok yanlis anlamam canim, ya ilk kazandigim yarismada hediyeyi 2. Ye gondertcem diye bi sey soylemistim:)
Hmm anladım canım.
Evet bendim. Benim böyle güzel bakır sunum tabağım yoktu klasik bi sunum olmasın istemiştim sonrada vazgeçtim

Gebelerimizi hatırlayalım değil mi

LezzetliCipetpet canım bugün nasıl oldun
Teşekkür ederim, iyiyim çok şükür ben ama işte ara ara karnım sertleşiyor. Bugün tüm gün yattım, ayağa kalktım mı hemen oluyor yine.

Bizim burada 30saat sular kesilecekmiş salı günü, yarın da evde değilim diye bu saatte kalktım şimdi çamaşır yıkıyorum filan işe giriştim

Oh cicileriniz tamam desene canım annenin yaptığı ayrıdır senin yaptıkların ayrı canım, insan ister istemez yoruluyor. Sen yine de şimdi kaldır ayaklarını yat dinlen
Ben de iyiyim çok şükür işte anlattığım gibi karnım sertleşiyor bi. Ama çok şükür sancı gibi değil yani. O yalancı sancıyı yaşamasam korkardım belki, şimdi korkmuyorum çok şükür. Allaha emanet tüm kuzucuklar

Aman canım dikkatli ol..Benim de oğlumda son ay kasılmalar çok oluyordu.Bu çok riskliydi
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…