Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne güzel tarifler ve sunumlar gelmeye başladı. Ben de bu hafta yapmayı planlıyordum, biraz yorucu bir hafta başlangıcı oldu, önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıp, il dışına çıkacağız. Umarım yarışma bitmeden yapabilirim.
Ne güzel tarifler ve sunumlar gelmeye başladı. Ben de bu hafta yapmayı planlıyordum, biraz yorucu bir hafta başlangıcı oldu, önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıp, il dışına çıkacağız. Umarım yarışma bitmeden yapabilirim.
Teşekkürler arkadaşlar sağlık ocağına gittik,serum filan alayım diye yokmuş ilç yazdı sadece,hastaneye acilden gidin direk influenza salgını varmış bu arada zorlayın test filan yaptırın dedi dr.3 kilo filan gitti benden hiçbir şey yiyemedim,dikkat edin kendinize hasta fian olmayın sakın.