En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Beni öldürsen yemem, o kadar lanetim böyle konularda. Şu diş şeklindeki marshmallowları da yiyemem misâl.

Senin gidiş gidiş değil, diyeti mi bıraksan acaba

Iyyy, kıl tüy görsem bittim. Günde 2-3 posta ev süpürüyorum o kıl-tüy manyaklığımdan
Ben takıntılı değilim belki de bu rahatlığım ondan mesela dikkatimi çeker ama sorun etmem tabak sunumu için pilav koyduğunda tek tane tabağa düşmüş ayrı bı yerde amaaann dedim geçtim :))

Ay düşündüm taşındım oy verirken biraz duygusal davrandım ne yapayım hepsi birbirinden güzel lezzetine göre seçemedim. Oyum çok da bayılarak yediğim Ali Nazik'e gitti. Bir de yasminsay hep katılıyor, birinciliği hiç olamadı. Bu sefer onun birinciliği olsun istedim, çok emeği var yemek topiklerinde. :) Hepinizin emeği var kimsenin emeğini küçümsemiyorum yanlış anlamayın. Dediğim gibi çok kez katıldığı ve birincilik alamadığı için biraz duygusal davranmamda etkili oldu. Yoksa tariflerin hiçbirini birbirinden ayıramadım. Hepinizin ellerine sağlık. :) Kim kazanırsa kazansın hepiniz hak ediyorsunuz birinciliği.

Teşekkür ediyorum canım
Bende artık yarışmalara katılmak, alışkanlık haline geldi. Halimden memnunum yani, fakat bir birinciliğimde olsa fena olmaz.
Tekrar çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…