En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
senin vardı bebişin o da mı tedavi ile oldu ...?
ayy inşallah Allah yüzünü güldürsün, emekleri zayi etmesin..
Allah isteyene versin içinde bizi de görsün :)
Evet tedavi ile oldu. Saol canım, amin.
O zaman gelmeyecekler, değil mi?
Onların işi hiç belli olmaz. Resmen beni strese sokuyorlar. Bu kız da sıkıntı stres olmasın diye düşünen yok.

Evet tedavi ile oldu. Saol canım, amin.

Onların işi hiç belli olmaz. Resmen beni strese sokuyorlar. Bu kız da sıkıntı stres olmasın diye düşünen yok.
İns olur hayırlısıyla otursalar toto üstünde rahat etmiyorlar valla yaa :// benimki en son Ramazan'dan önce yemeğe gelmişti çağırmıştım daha gelmiyor darildilar bana bı ara pek güzel oldu iki -3 haftada bir ben gidiyorum gelen yok

Bide telefonda bişey dersen biz sizin ağzınızı aradık, yok bilmem ne. Bizi deniyorlar. Geçen kış da burdalardı, 4 ay kaldılar, zehir ettiler. Yine aynı. Değişen bişey yok.

Bide telefonda bişey dersen biz sizin ağzınızı aradık, yok bilmem ne. Bizi deniyorlar. Geçen kış da burdalardı, 4 ay kaldılar, zehir ettiler. Yine aynı. Değişen bişey yok.
Ne kadar uzaklar benim annem memlekette ben uzagom anneme kaynanam la aramızda 10-15 dk mesafe var

Bazen memlekete taşınmak istiyorum bazen de otur oturduğun yerde şimdi yemek yiyip gidiyorlar binde bir uzak olunca gelip zırt pırt kalacaklar diyorum eğer beni oldurmezlerse kahrımdan

Onlar ölünce tasimirim memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…