Önümüzdeki ay tedavi gorcem. Bi kayinvalide ve kayinpeder biliyor. Eşimi aramış, oraya gelcez diye. Bi rahat birakmiyorlar ya. Esimde hastaneye gidip gelcez demiş. Hiç halden anlamiyolar
senin vardı bebişin o da mı tedavi ile oldu ...?
ayy inşallah Allah yüzünü güldürsün, emekleri zayi etmesin..
Allah isteyene versin içinde bizi de görsün :)
İns olur hayırlısıyla otursalar toto üstünde rahat etmiyorlar valla yaa :// benimki en son Ramazan'dan önce yemeğe gelmişti çağırmıştım daha gelmiyor darildilar bana bı ara pek güzel oldu iki -3 haftada bir ben gidiyorum gelen yok
İns olur hayırlısıyla otursalar toto üstünde rahat etmiyorlar valla yaa :// benimki en son Ramazan'dan önce yemeğe gelmişti çağırmıştım daha gelmiyor darildilar bana bı ara pek güzel oldu iki -3 haftada bir ben gidiyorum gelen yok
Bide telefonda bişey dersen biz sizin ağzınızı aradık, yok bilmem ne. Bizi deniyorlar. Geçen kış da burdalardı, 4 ay kaldılar, zehir ettiler. Yine aynı. Değişen bişey yok.
Bide telefonda bişey dersen biz sizin ağzınızı aradık, yok bilmem ne. Bizi deniyorlar. Geçen kış da burdalardı, 4 ay kaldılar, zehir ettiler. Yine aynı. Değişen bişey yok.
Ne kadar uzaklar benim annem memlekette ben uzagom anneme kaynanam la aramızda 10-15 dk mesafe var
Bazen memlekete taşınmak istiyorum bazen de otur oturduğun yerde şimdi yemek yiyip gidiyorlar binde bir uzak olunca gelip zırt pırt kalacaklar diyorum eğer beni oldurmezlerse kahrımdan