En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım
Gözümün önünden ayrılma
Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil

Oyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsinRabbim yardımcın olsun canımBu sıra biz ikizlerde birşeyler var:)İnan senden farkım yokAma geçecek inşaallah

Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil
Tamam biz seninle bunu konuşuruz.Halledeceğim merak etme

Kız hamur işine katılıyorsun da kurabiyenin nesi var :))
Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor

Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor
Oha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…