• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ole tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)

Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın:halay:

Ay şimdi ben alınacağım heee :( banlamalarım sevgiyle alakalı değil, benim ölçüm kurallar, şu köşede alınıp ağlayabilir miyim Nevreste Nevreste :KK61:

Az sonra geliyorum, birkaç üyelik aktif etme işim birikti sizle laflayayım derken, mahsus mu oyalıyorsunuz nedir :KK70::KK70::KK70:

Ay şimdi ben alınacağım heee :KK43: banlamalarım sevgiyle alakalı değil, benim ölçüm kurallar, şu köşede alınıp ağlayabilir miyim Nevreste Nevreste :KK61:

Az sonra geliyorum, birkaç üyelik aktif etme işim birikti sizle laflayayım derken, mahsus mu oyalıyorsunuz nedir :KK70::KK70::KK70:
Biliyoruz ablacım:)Ama tontriko çok ön yargılıydı:)Ben katılsam bile kimse bana oy vermez gibi gibi bir sürü bahanesi vardı:)
Tabi ki sen kurallara göre banlıyorsun:)Ama onu çok banlaman burada onun tarifini beğenme veya beğenmemeni etkilemiyor:)Bunu kasdediyordum:)
Kolay gelsin:KK15:

Back
X