Bahce isi cidden zor egerki ilac sürme vs. Islerini yaptin ama para kazanamadiysan isin kolay degil cunku emegini alamazsin dunya kadar para harcadik ama bu sene incir yerlerde 30bin zarar var
Aynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyor
Artezyan var.1 defa suluyorlar bin lira elektrik faturası geliyor
2 yıldır tutmuyor.10 ton tutacak vahçeden 1 ton ancak çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun
Aynen canım 3 defa ilaçlanıyor.1 defa gübre ,2-3 sürülüyor
Artezyan var.1 defa suluyorlar bin lira elektrik faturası geliyor
2 yıldır tutmuyor.10 ton tutacak vahçeden 1 ton ancak çıkıyor.
Allah yardımcınız olsun
Evet çok şükür, bomba gibi olucam on yedi gün, akrabalarımda ondört olanda var . Bugün ilk defa ekip aradı sormak için çok enteresan ölsem ölünce haberleri olacak
Evet çok şükür, bomba gibi olucam on yedi gün, akrabalarımda ondört olanda var . Bugün ilk defa ekip aradı sormak için çok enteresan ölsem ölünce haberleri olacak
Bıkmışlar artık hemsom valla dikkate alan yok kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok yoğunluk var diye belkide bilmiyorum
Bıkmışlar artık hemsom valla dikkate alan yok kuzenim çok kötüydü, ağrıdan ağlıyordu. Aradı gelin bana serum takin ben kötüyüm diye, dönüş yapan yok yoğunluk var diye belkide bilmiyorum