- 28 Haziran 2011
- 64.256
- 161.028
- 898
İsim belli miBakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim belli miBakayım
Hayır .İsim belli mi
Sofra kuralım o zamanOlsun olsun paslandık nevosvakit geçmiyor
![]()
Yok ya 15 binMargaret Hale rakamı doğrumu okudum ben senin link attığın 15 milyar mı ücreti?
Emin olmak için sordum.
![]()
Sende haklısın canım hersey çok pahalı, küçük altın bile 8.400 olmuşASSOSyal çok pahalı da alamam şuan canım .
Genelde
Uygun olan şekilde araştırma yapıyorum.
Ben işte o bana orkide saksı çiçek getirdi .
Hastaneye ben çiçek götürmim.
Onun yerine şeker götürüp tebrik etmek istedim.
Onu yeni yaptık nevos ,o kadar da değilSofra kuralım o zaman![]()
Bakım seti falan mı koyacaksın hurca?
Hayır kız, kayınvalideni demiyorum. Bebeğin annesi yaptırır belki diyorum. Görümcen yani. Onun ağzını bir yokla, öyle götür dedim. Çikolata her türlü yenir biter bir şekilde ama o yaptıracaksa ikinci bir türe gerek yok. İhtiyacı olan başka bir şey alırsın hayra geçer.Annemin bana aldığını ben beğendim.
Hastaneye böyle getirdiğinde samimi söylüyorum.
Şimdi sana komik bir şey diyim.
İlk çocuk doğduğunda çikolata almayı unutmuşlar.
En son alınmış.
Görümcemin kocası almış zaten öyle anlattılar.. Kaynanam bizle eşimin ilk müsait olduğu gün cuma bebek mağazasına geldi bizle görümceme aldı bi şeyler.
Ben başka hediye götürmem dedi zaten . Benimki tamam bitti dedi.
Muhabbetin içinde olduğum için hani az çok sonrasını tahmin edebilirim.
Yani o çikolata sanmam pek götüreceğini.
![]()
15 bin lira. Bu pahalı zaten, görümce için fazla haskdjsjs o paraya altın alır götürürsün.Margaret Hale rakamı doğrumu okudum ben senin link attığın 15 milyar mı ücreti?
Emin olmak için sordum.
![]()
KahvaltıOnu yeni yaptık nevos ,o kadar da değil![]()
Milyar değil binEvet doğru görmüşüm.
![]()
Zaten alamam.15 bin lira. Bu pahalı zaten, görümce için fazla haskdjsjs o paraya altın alır götürürsün.
Bu fazla. Sen Yaso’ya bakma o zengün. Ama salata kasesi de götürme hani…Zaten alamam.
çok pahalı öte yandan
daha eşim işe girmedi .
Arayışta.
Ben annesi derken görümcemin annesini yani kaynanamı diyorsun sandım. PardonHayır kız, kayınvalideni demiyorum. Bebeğin annesi yaptırır belki diyorum. Görümcen yani. Onun ağzını bir yokla, öyle götür dedim. Çikolata her türlü yenir biter bir şekilde ama o yaptıracaksa ikinci bir türe gerek yok. İhtiyacı olan başka bir şey alırsın hayra geçer.
Bin evetMilyar değil bin![]()
Ama çok havalı olurduBin evet![]()
Evet çeyrek altın bende var.Sende haklısın canım hersey çok pahalı, küçük altın bile 8.400 olmuş![]()
Zaten biraz daha eleyeyim üçe falan düşüreyim, size danışacağım.O modelleri atsana burata kuşom,kesin mükemmeldir![]()