Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda tarif bugün geliyor mu?Merhaba![]()
Evet inşallah bakalım.Hadi bakalım ilk kim ekleyecek![]()
Tarifler tamamlandıktan sonra oy verme işlemleri başlayacakBiz oy verebiliyor muyuz ben böyle merakla geldim leziz olanı kim yapacak birinci olacak ne güzel görseller gelecek hamarat hanımlardan bekliyorum
Denemek için katilin bence ,önceki yarışmalara göz atıp fikir edinebilirsinizSelamlarBen de heveslendim ama nasıl tarifler gelecek acaba henüz bir senedir mutfakta olan biri olarak bi cesaret edemedim kaç kişi yemek tarifi verecek tahmini olarak? İlgim var mutfağa ama farklı bir yemeğim yok keşke olsaydı ya
![]()
Selam hoş geldinizSelamlarBen de heveslendim ama nasıl tarifler gelecek acaba henüz bir senedir mutfakta olan biri olarak bi cesaret edemedim kaç kişi yemek tarifi verecek tahmini olarak? İlgim var mutfağa ama farklı bir yemeğim yok keşke olsaydı ya
![]()
25-26 Eylül sonrası oylamaya geçeceğiz.Biz oy verebiliyor muyuz ben böyle merakla geldim leziz olanı kim yapacak birinci olacak ne güzel görseller gelecek hamarat hanımlardan bekliyorum
Hepsi tamamlansin heyecanla oyumu kullanacagim şimdiden katılan üyelere bol şans diliyorum önemli olan emek hepsi birinci gönlümüzde25-26 Eylül sonrası oylamaya geçeceğiz.
Yapılan tariflere yorumlarınız çok değerli
İlk tarifimiz geldi bile
Herkese MerhabalarUzun bir aradan sonra yeniden yarışmak çok heyecanlı ve eğlenceli olacak
Hünkar beğendi ile katılacağım
Hünkar Beğendi’nin Hikayesi
Osmanlı mutfağının en özel yemeklerinden biri olan Hünkar Beğendi, sadece lezzetiyle değil, arkasındaki hikâyeyle de ilgi çekicidir.
Rivayete göre iki farklı hikâye anlatılır
1. Sultan Abdülaziz ve Fransız Aşçı Rivayeti
1867 yılında Sultan Abdülaziz, Fransa İmparatoriçesi Eugénie de Montijo’yu İstanbul’da Dolmabahçe Sarayı’nda misafir eder. Misafir için görkemli bir ziyafet hazırlanır.
Fransız saray mutfağında eğitim almış...
- C A N O
- et yemeği tarifi et yemek tarifleri etyemekleri hünkar beğendi hünkar beğendi nasıl yapılır hünkar beğendi tarifi
- Yorumlar: 46
- Forum: Yemek Tarifleri
Teşekkür ederizHepsi tamamlansin heyecanla oyumu kullanacagim şimdiden katılan üyelere bol şans diliyorum önemli olan emek hepsi birinci gönlümüzde
Domates aldık pazardan ,Allah korusun nazardan hemsom![]()
ÖzledikNe çok zaman geçmiş
Hellooooooo ahaliiiiiiiiiii liiii liiiiiiii liiiiii![]()
YaşlandıkNe çok zaman geçmiş
Hellooooooo ahaliiiiiiiiiii liiii liiiiiiii liiiiii![]()