• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemekleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    312
  • Anket Kapalı .
Selamlar 🙋‍♀️ Ben de heveslendim ama nasıl tarifler gelecek acaba henüz bir senedir mutfakta olan biri olarak bi cesaret edemedim kaç kişi yemek tarifi verecek tahmini olarak? İlgim var mutfağa ama farklı bir yemeğim yok keşke olsaydı ya 😄
Denemek için katilin bence ,önceki yarışmalara göz atıp fikir edinebilirsiniz😊 Tarifleri Nevreste Nevreste Özel mesajla veriyor.

Selamlar 🙋‍♀️ Ben de heveslendim ama nasıl tarifler gelecek acaba henüz bir senedir mutfakta olan biri olarak bi cesaret edemedim kaç kişi yemek tarifi verecek tahmini olarak? İlgim var mutfağa ama farklı bir yemeğim yok keşke olsaydı ya 😄
Selam hoş geldiniz 🥰
Aslında başta sohbet muhabbet için bölüme dahil olabilirsiniz.Daha sonra size uyarsa yarışmamıza katılırsınız😍
Biz çok eğleniyoruz😄Sizde bu heyecanı tatmak için deneyimleyebilirsiniz.Sadece birinci olmak için katılırsınız pek zevkli olmuyor.Güzel yorumlar almak,yeni şeyler öğrenmek ve en önemlisi güzel sohbetlere dahil olmak için burada olabilirsiniz 💜

Biz oy verebiliyor muyuz ben böyle merakla geldim leziz olanı kim yapacak birinci olacak ne güzel görseller gelecek hamarat hanımlardan bekliyorum
25-26 Eylül sonrası oylamaya geçeceğiz.
Yapılan tariflere yorumlarınız çok değerli 🥰
İlk tarifimiz geldi bile😄😍

25-26 Eylül sonrası oylamaya geçeceğiz.
Yapılan tariflere yorumlarınız çok değerli 🥰
İlk tarifimiz geldi bile😄😍

Hepsi tamamlansin heyecanla oyumu kullanacagim şimdiden katılan üyelere bol şans diliyorum önemli olan emek hepsi birinci gönlümüzde

Back
X