- 8 Haziran 2013
- 59.157
- 157.136
- 898
Hep bu günü beklemiş gibisinSeni çıtır çıtır yiyeceğiz
Ben şimdi ne kategoriler yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep bu günü beklemiş gibisinSeni çıtır çıtır yiyeceğiz
Ben şimdi ne kategoriler yaparım![]()
Geri veririzTebrikleri aldın bir kere
![]()
Ben değil ama bekleyen çokturHep bu günü beklemiş gibisinBen aşağı kalmam merak etmeyin
![]()
FarkettimBen değil ama bekleyen çoktur![]()
Tamam saati kuracağımYarın yani 1 Ekim akşamı saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategorimiz başlayacak.Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz![]()
Bana haber ver deseydin verirdim nevos yoksa takip etmedim kiYa ben 44 ü görmeden 45 olmuş
Niye haber vermiyorsunuz![]()
Kur çiçeğimTamam saati kuracağım![]()
CanımsınBana haber ver deseydin verirdim nevos yoksa takip etmedim ki![]()
İnşallah tatlılardan olurYarın yani 1 Ekim akşamı saat 20.00 - 21.00 saatleri arasında yeni kategorimiz başlayacak.Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz![]()
İnşaallah bakalım kategori ne olacak sürprizİnşallah tatlılardan oluretten sonra tatlı iyi giderdi
Sezonun ilk yarışması olmasına rağmen katılım iyi maşallahtariflerde muhteşem ama Nevreste beni dedelerim ninelerim ailemin büyükleri ölmeden önceki bayramlara götürdün, bunun için sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum
Kurban bayramı sabahında toplandığımız kalabalık kahvaltı soframızda rahmetli babaannemin yaptığı kavurmanın kokusu geldi burnuma, bayramlarda ben de kavurma yapıyorum ama babaannemin yaptığı aile kokusuyla karışıyordu ki başka bir lezzetli oluyordu.
Bu kategoride oy verdiğim tariflerin hepsinin bende bir anısı var, şu ihtiyarın anılarına dokunduğunuz için![]()
EvetC A N O 99 u buldun,
Evet maşallahEvetşuan 101
Hazırlıkları yaptın mı Seda ? Yine ilk gün mü yapacaksın?Evet maşallah![]()
Rica ederimİnşaallah bakalım kategori ne olacak sürpriz
Bizim kemik bir kadromuz var sağ olsunlar her zaman destek sağlıyorlar
Hatta daha fazla tarif verdim aksilikler oldu katılım sağlanamadı.
Çok teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindimO duyguyu yaşattıysam ne mutlu bana
Oyun için ayrıca teşekkür ederim![]()
Kategorinin Tarifin ne olduğuna bağlı ..Hazırlıkları yaptın mı Seda ? Yine ilk gün mü yapacaksın?
Hazırım..Hazırlıkları yaptın mı Seda ? Yine ilk gün mü yapacaksın?
Helal olsun ablacımRica ederimdaha kavurmayı gördüm kesin oy vermem lazım dedim senin tarifinmiş
Ahhhh o kemik kadro sağ olsunlar, hem yarışan hem tatlı tatlı didişen rekabetsever hatunlar
Arada bizimkilere yapmak için tariflerini aşırıyorum haklarını helal etsinler![]()