Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Gül Kurabiyesi (Resimli)

canim ya bukadar beceriksizligime ragmen beni pohpohlaman ve cesaretlendirmen cok hosuma gitti inanki diyorum ya sende yada tarifinde bi eksiklik yok olmayan bende:utangac:
insallah yine denicem ve busefer hem seni hem kendimi utandirmicamkaydirigubbakcemile3

canim ya bukadar beceriksizligime ragmen beni pohpohlaman ve cesaretlendirmen cok hosuma gitti inanki diyorum ya sende yada tarifinde bi eksiklik yok olmayan bende:utangac:
insallah yine denicem ve busefer hem seni hem kendimi utandirmicamkaydirigubbakcemile3

yerimseniben
Estagf. beceriksizim deme kendine haksızlık etme..Marifet iltifata tabidir bunu da hiç aklınızdan çıkarmayınız efendimm:dance:

Evet arkadaşım..
Zaten malzemelerde hüner..
Yoksa hiçbirşey yok yani çok basit..
birazcıcık özen ve sevgi de kattık mı tadından yenmiyorcokacimcoook

libyanacım ben gıda boyası unutuyorum bunu renksiz yapsam. saracağım 5 li hamurların ilkini kakaolu yapıyım ortası kakaolu yanlar beyaz olsun diyorum denemelik ne dersin? birde pişerken çatlamaması için ne yapmam lazım püf noktası varmı canım

Tabi ki öyle de olur..Pişerken çatlamaması için hamurunu güzel tutturman gerekiyor tek püf noktası bu canım..Benim başıma gelmedi böyle birşey ununu çok fazla koyarsan dağılır az olursa da tutmaz..artık kontrol ediceksin bakalım nasıl olmuş diye..Çok sert de olmayacak yumuşak da..ortası olacak..açarken de altına nişasta yahut un serpersin yapışmaz..fırında çok bırakma yanar..hassastır:* hemen pişer..büyük yapma zaten yayılıyor tepside..küçük daireler yeter...
Bu arada süt kutusu kekime bakıp da meşaj yazmadııından dolayı cezzalısın...dil çıkaran ukala libi simiiiilii hihihiihihihi

Tabi ki öyle de olur..Pişerken çatlamaması için hamurunu güzel tutturman gerekiyor tek püf noktası bu canım..Benim başıma gelmedi böyle birşey ununu çok fazla koyarsan dağılır az olursa da tutmaz..artık kontrol ediceksin bakalım nasıl olmuş diye..Çok sert de olmayacak yumuşak da..ortası olacak..açarken de altına nişasta yahut un serpersin yapışmaz..fırında çok bırakma yanar..hassastır:* hemen pişer..büyük yapma zaten yayılıyor tepside..küçük daireler yeter...
Bu arada süt kutusu kekime bakıp da meşaj yazmadııından dolayı cezzalısın...dil çıkaran ukala libi simiiiilii hihihiihihihi

abuuuww kurabiye diyip geçmemek lazım. bina diksem herhalde ancak bukadar hesap yapılır yeni bi mühendislik dalı :dance:
süt kutusu kekinede bayıldım mesaj yazacak haddi bile göremedim kendimde hiç aklıma gelmezdi üstelik senin yaptığın kekde çok güzel olmuş cokacimcoook

abuuuww kurabiye diyip geçmemek lazım. bina diksem herhalde ancak bukadar hesap yapılır yeni bi mühendislik dalı :dance:
süt kutusu kekinede bayıldım mesaj yazacak haddi bile göremedim kendimde hiç aklıma gelmezdi üstelik senin yaptığın kekde çok güzel olmuş cokacimcoook

:roflol: :roflol:
Alemsin gıı..:roflol:
Baa baa baaaa komplimanlarını da yesinlersositososito
Tamam hadi bekliyorum yap hemen kurabişleri...
:dance:

libyana harika görünüyorlar insan bunları yemeye kıyamaz bacımmmm ellerine sağlık :nazar:bende bunun tatlısını yapıyorum üstünede pasta simi serpiyorum çok şık oluyor

Gulnurcugum tatlısını ben de yaparım,gerçekten güzel oluyor ellerine sağlık senin de..Gül formatında aslında birçok şey yapılabilir,kurabiyeler,tuzlular,kekler,mılfoyler,pogacalar..
Kardelen18 teşekkürler arkadaşım..

Gulnurcugum tatlısını ben de yaparım,gerçekten güzel oluyor ellerine sağlık senin de..Gül formatında aslında birçok şey yapılabilir,kurabiyeler,tuzlular,kekler,mılfoyler,pogacalar..
Kardelen18 teşekkürler arkadaşım..

evet canım katılıyorum önemli olan hayal gücümüzü genişletmek ve uygulamak

ben bunun renksiz olanını biliyorum yapmadım ama yedimde böle renklisi ne şık olurmuş meğer valla hiç aklıma bile gelmezdi....
kalemine sağlık

Sağolun kızlar..Gerçekten mutfak işi hayal gücüne bağlı..Sınır tanımıyor..

canım bunlar kaç gün bayatlamadan gider acaba ben renksizini yaptım aynı gün bitti :)

ben bu gece yine yaptım niyeyse benim güller pişerken çok yayılıyor enine anlamadım gitti :uhm:

canım bunlar kaç gün bayatlamadan gider acaba ben renksizini yaptım aynı gün bitti :)
Merhabalar Arzuco...Ben yapıp buzluğa atıyorum rahat 5-6 ay dayanabilir..Hatta daha fazla belki...Ama sık sık misafirim geldiği için genelde 10 günden fazla kalmaz dolapta..Dışarda da 1 hafta durabilir..Kurabiye kutularında yahut kavanozlarda muhafaza edebilirsin..Daha bile güzel olur tadi.
ben bu gece yine yaptım niyeyse benim güller pişerken çok yayılıyor enine anlamadım gitti :uhm:

Pişerken yayılacak zaten,ilk mesajlarımda da belirttim canım..O yüzden boyutunu küçük tutmak lazım ..Yağlı kağıt üzerine minik minik dizelim fırındayken onlar kocaman oluyorlar..Ellerine sağlık

Kırmızı ve gül delisi biri olaraktan bayıldım bayıldım..Mutlaka denemem lazım. :-)

Back
X