Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya bukadar beceriksizligime ragmen beni pohpohlaman ve cesaretlendirmen cok hosuma gitti inanki diyorum ya sende yada tarifinde bi eksiklik yok olmayan bende
insallah yine denicem ve busefer hem seni hem kendimi utandirmicamkaydirigubbakcemile3
Tabi ki öyle de olur..Pişerken çatlamaması için hamurunu güzel tutturman gerekiyor tek püf noktası bu canım..Benim başıma gelmedi böyle birşey ununu çok fazla koyarsan dağılır az olursa da tutmaz..artık kontrol ediceksin bakalım nasıl olmuş diye..Çok sert de olmayacak yumuşak da..ortası olacak..açarken de altına nişasta yahut un serpersin yapışmaz..fırında çok bırakma yanar..hassastır:* hemen pişer..büyük yapma zaten yayılıyor tepside..küçük daireler yeter...
Bu arada süt kutusu kekime bakıp da meşaj yazmadııından dolayı cezzalısın...dil çıkaran ukala libi simiiiilii hihihiihihihi
abuuuww kurabiye diyip geçmemek lazım. bina diksem herhalde ancak bukadar hesap yapılır yeni bi mühendislik dalı :dance:
süt kutusu kekinede bayıldım mesaj yazacak haddi bile göremedim kendimde hiç aklıma gelmezdi üstelik senin yaptığın kekde çok güzel olmuş cokacimcoook
Gulnurcugum tatlısını ben de yaparım,gerçekten güzel oluyor ellerine sağlık senin de..Gül formatında aslında birçok şey yapılabilir,kurabiyeler,tuzlular,kekler,mılfoyler,pogacalar..
Kardelen18 teşekkürler arkadaşım..
Merhabalar Arzuco...Ben yapıp buzluğa atıyorum rahat 5-6 ay dayanabilir..Hatta daha fazla belki...Ama sık sık misafirim geldiği için genelde 10 günden fazla kalmaz dolapta..Dışarda da 1 hafta durabilir..Kurabiye kutularında yahut kavanozlarda muhafaza edebilirsin..Daha bile güzel olur tadi.canım bunlar kaç gün bayatlamadan gider acaba ben renksizini yaptım aynı gün bitti :)
ben bu gece yine yaptım niyeyse benim güller pişerken çok yayılıyor enine anlamadım gitti :uhm: