Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Gül Kurabiyesi (Resimli)

Kraliche enfes görünüyorlar tekrar ellerine sağlık:)
mayalıdan bile oluyor demek ki..
bizim hanımlarımızın aklını seveyim
maşallah

Kraliche enfes görünüyorlar tekrar ellerine sağlık:)
mayalıdan bile oluyor demek ki..
bizim hanımlarımızın aklını seveyim
maşallah

eheheh evet canım bir fikir at on fikir al bizim hanımlarımız beyle
:roflol: :roflol: :roflol:

arkadaşlar daha önce yapıldı mı bilmiorm ama az önce gıda boyası deil de vişneli tangi sulandırrarak yaptm hafif bi ekşilk oldu..mükemml oldu ben çok beğendim bunlrı yaa herkese tavsiye ederm..tabi vişneli karışımı abartmamak gerek yoksa çok fazla ekşitebilirz..

yarın denicem resmini koyarım :) çok merak ediyorum ilk denemem olcak. zirveden başlıyorum hayırlısı :))

denicem demiştim durumu anlatayım..
efendim ben tereyağ manyağı bir insan olarak tereyağla denemek istedim. ama olmadı. hamur çatlak çatlak oldu. yuvarlakları kesip üstüste koydum kıvırırken çok çatladı. ertesi gün de yola çıkacağımız için hamuru buzluğa attık, 10 gün sora geri geldik. içine biraz sıvı yap koyup denicem inşallah olur bu sefer...

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
Sevgili december;aslında tereyağ veya margarin her ikisini de kullanabiliriz,sorun olmuyor lakin un miktarında ayarsızlık olmuştur belki..
Kolay gelsin:)

Çok teşekkürler.
Denemenizi öneriyorum,her zaman sofranın en şıkıdır kendisi;)

arkadaşlar bende bugün yaptım gülleri:kedi:,ama dün bütün şehri didik didik aradım ve kırmızı renk bulamadım:gitme:,(bembe,mor de yoktu hiçmafoldumben)bir tek turuncü vardı:utangac: ben de deneyim dedim ve onu aldım,bugün oğluşla yaptık ve o baya beğendi,kos koca tepsiden üç tane kaldı hepsini yedi:emir_bebek:,libyanacim tarif için çok teşekür ederimkaydirigubbakcemile5
photo0817p.jpg
:asigim:
photo0816m.jpg
photo0823.jpg

Son düzenleme:
çok sağol,ama kırmızı olsa daha iyi olurdu,neyse,bulunca onu da yaparımkaydirigubbakcemile5

ay ay süper görünüyolar ellerinize sağlık muhakkak deniycem yengemde yapar bunu ama o şerbetli olarak yapıyo kurabiye olarak değil oda güzel oluyor tarif için sağol

ya libya ben bunların kalplisini yapsam ama ince olsun istemiyorum hamuru kalın yapsam nasıl olur sence.

benden başka kk da herkes yaptı bu tarifi yaa.................:umursamaz:bi ben yapamadım.........mafoldumben

kızlar bu kurabiyelerdeki beyaz kısmı nasıl yapacam bilen varmı beyaz boya varmı?

Moody43;o beyaz kısım şeker hamuru..

Aktarlardan alıp ister o şekilde sade istersen renklendirip pasta süslemelerinde kullanabilirsin..

(Yanlız içersinde jelatin mısır şurubu glikoz olduğu için iyice araştırıp alırsan daha güzel olur..

Yahut güvendiğin bir yerden tüm malzemeleri temin edip kendin evde de yapabilirsin şeker hamurunu..

(ben kullanmıyorum..)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Sevgiler..

Moody43;o beyaz kısım şeker hamuru..

Aktarlardan alıp ister o şekilde sade istersen renklendirip pasta süslemelerinde kullanabilirsin..

(Yanlız içersinde jelatin mısır şurubu glikoz olduğu için iyice araştırıp alırsan daha güzel olur..

Yahut güvendiğin bir yerden tüm malzemeleri temin edip kendin evde de yapabilirsin şeker hamurunu..

(ben kullanmıyorum..)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Sevgiler..

çok sağol canım dün gece yaptım çok güzel oldu senin tarifinden yaptım yarısını güllü yarısınıda kalpli yaptım resimleri paylaşırım.opuyorumnanaktan

Back
X