Doğuma Hazırlık Kırmızı Lahana ile Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar colayi iciyonuzda icinde binbir cesit pislik varrrrrrrr sucugu yiyonuzda hayvanin butun sakadatlari atiyorda lahanayi nie yemiyonuzzzz

Duymadin mi kiz suyundan cinsiyet tahlili yapiliyormus diye galiba bu arkadaslar hic lahanayi haslayip suyunu lavaboya dökmemisler ha lavaboya dökmüssünüz suyu ha idrarli bardagin üstüne niye yemiyonuz lahanayi anlamadim suyuyla lahananin ne baglantisi var lahananin üstüne mi dökecenizi anladiniz yoksam idrari yok daha neler .......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:olumunekankayizsmile ayy öldüm gülmekten yaa:)))

:1shok: çook ilginç.. yani erkek ise idrar asidik, kız ise bazik karakterli oluyor alalala. buna yakın ne yapılabilir diye düşündüm tabee yazık o kadar lahanaya. bardağa az şalgam suyu koyun üzerine de musluk suyu sonuçta şalgam mor bir renk alacaktır. sonrasında idrarınızı koyup incelyebilirsiniz. sempatiksalakcinni o da nimet tabee. ya benim evde ph kağıdı var onla deneyeyim bi. kağıt sonuçta yiyecek değil. neyse az sonra yazarım arkadaşlar valla merak ettim tutacak mı tutmayacak mı. gerçi öğrenmeme daha çoook var. sırnaşık şey sırnaşık şey

yaptım geldim sonuç ph:7 -ph 7 den aşağı asidik ph 7 üstü bazik ph 7 nötr-. yoksa yoksa yoksa amaaaan Alllahhımm akannehir yok anacım sağlıklı olsun yeter bana ya. bu yöntemle bebişimi top yapcam ya kafamçokkarıştı çok su içmiştim fazla sıkışıktım ondan olabilir yarın sabah idrarı ile yapacam. gördüğünüz gibi tamamen bilimsel çalışmalar içindeyim sengözlerimebaksanab bu konuda sizlerin katkılarını da bekliyorum .

ETİ Browni

hANIMLAR yukarıdaki linke tıklayıp bir oy da siz verin.
Bakımevindeki yaşlı teyzelerimizi için bir tık yeter.
BU BİR HAYIR İŞİDİR...
Elif Üncü arkadaşımızı destekleyin LÜTFEN!

simten turnasol kagıdı yada asitlik bazlık derecesine göre olsaydı lahanayla niye yapılsın bu yöntem yaw.direkt sölenirdi asidikse erkek bazikse kız diye.özellikle lahanayla yapıldıgına göre var bunda bi hikmet
ben asitlik bazlık deneyini örnek olsun diye kopy yaptım buraya.yani lahana suyunun boş olmadıgını anlatmaya calışmıştım:)

denemk istiyorsan lahana suyuyla dene istersen.
lahana nimet ama suyundan bişi olmaz.

simten turnasol kagıdı yada asitlik bazlık derecesine göre olsaydı lahanayla niye yapılsın bu yöntem yaw.direkt sölenirdi asidikse erkek bazikse kız diye.özellikle lahanayla yapıldıgına göre var bunda bi hikmet
ben asitlik bazlık deneyini örnek olsun diye kopy yaptım buraya.yani lahana suyunun boş olmadıgını anlatmaya calışmıştım:)

denemk istiyorsan lahana suyuyla dene istersen.
lahana nimet ama suyundan bişi olmaz.

canım mor lahana suyu zaten bir belirteç. okullarda deneylerde kullanıyoruz. yani lahana suyunu aynı senin dediğin gibi elde ediyoruz. içine limon sıkıyoruz pembe-kırmızı, çamaşır suyu koyuyoruz-baz- mor, tuzlu su -nötr- kullanıyoruz yeşil oluyor. yani bahsettiğin sistemin de çalışma felsefesi aslında bu. ondan yaptım. eski bir öğretmen olarak az çekmedik lahana suyu kokusundan kaydirigubbakcemile3

ürünlerin ph sını anlamakta bilgi verici oldugu dogru ama bu hamilelik analizinde faklı bi kimyasal reaskiyon yaşanıyor diye düşünüyorum??
yani direk idrarın phsına göre degerlendirme yapılmıyordur
öyle olsaydı sende 7 cıkmazdı

hayırlı olsun topikk..
çok ilginçmişş..ama denenebilir..neden olmasınn:))
yapan oulursa söylesin bakalımm.dogru çıkıyormuu:))

hayırlı olsun topikk..
çok ilginçmişş..ama denenebilir..neden olmasınn:))
yapan oulursa söylesin bakalımm.dogru çıkıyormuu:))

cnm hayırlı olsun topıgın super konu acmıssın gene valla hamıs kalayım hemen deneyecem ıns:):)):)):

sagolun kızlarrr
hamile oldugumuzda cinsiyet ogrenmek için her yol mübah bizeaklinialirimsmile:smiley-cool:

Arkadaşlar,
yapılacak olan işlem lahanaya değil,suyuna,
dolayısıyla konu sahibi arkadaşımız sizlerle paylaşmak istemiş,
lütfen kırıcı olmadan fikrinizi yazın,mutlaka deneyeceksiniz,
denemeniz gerek denmiyor size,isteyen deneyebilir diye paylaşılmış...

Bu arada zaten http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...1-cinsiyet-belirleme-yontemleri-paylasim.html
böyle bir konumuz var,ayrı bir başlık açmanın anlamı,
tahmin yöntemlerinizi,lhanayıda verdiğim linkten paylaşabilirsiniz...
sevgiler...

Son düzenleme:
Katılıyorum size bencede toplulumuzda bir çok hurafe batıl inanç mevcutken arkadaşın da bunu meraktan denemesi son derece normal yani kesın netice verır demıyor ki merak eden denesın bir kesınlığı yok ama denemenın bir zararıda yok diyor . sonuçta bu kadar eleştirilecek bilmişlik taslayacak bir durum yok çok bilmişsen eczanede satılan testın hamılelığın pozitif olup olmadığını belirlemek için olduğunu bilirdin arkadaşımız bunu cinsiyeti merak edenler için yazmış boyke olumsuz eleştırı yapanlara kızıyorum açıkçası.

Back
X