Yengenizin babası umarım gün yüzü görmemiştir. Bu patavatsızlık değil, başka birşey. Rezil herife bak sen. Yengenize üzüldüm çok, umarım mutlu bir hayat geçirmiştir.
Bekaret konusuna gelince bu bizim ülkemizin tabusu. Eskiye nazaran hala azaldı ama yine var. Burada bile bakire olarak evlenen kadının "tabi benim diğerlerinden bir farkım olacak" dediğini okudum kaç kez. En çokta bununla övünenler anal ilişki yaşamış, oral yapmış oluyor ama işte kukudan 2 damla kan gelince kendilerini bakire zannediyorlar. Benim bir arkadaşım evlenmeden önce yapmadığı şey kalmadı, kızı mezarlıklarda öpüşürken bile gördük, hiç utanma arlanma yoktu. Evlendi barklandı, ben erkek arkadaşımla sarılarak fotoğraf attım diye demediğini bırakmadı, kocası benim için "o iyi kız değil, böyle fotoğraf atılır mı" demiş, dedim sen kocana gidip mezarlıkta neler yaptığını anlat, bakalım senin hakkında ne düşünecek kajdjsjd.
Bu olaydan sonra bende bi ara takmıştım ama artık hiç takmıyorum. Beni kabul eden böyle kabul etsin de demiyorum, zira ben hata yapmadım, ben ayıplı mal mıyım ki beni lütfedip kabul edecek? Erkekler yapınca oo yiğidim helal olsun, kadın yapınca püü ahlaksız. Olduu, olduu yani.