Pilav Tarifleri Kırmızı Pirinç(Resimli)

mor pirinci deneyen var mı?? bi de sevgili pınar ipekçi sayfamda biryan pilavı fln demişsin hangi sayfa bu ben incelemek istiyorum faydalanmak istiyorum tariflerinizden.

mor pirinci denemedim ben canm..biryani pilavının linkini aşağıda verdim tatlm..istersen bir gözat..teşekkürler ediyorum güzel yorumun için.. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/pilavlar/272993-irak-usul252-biryani-pilav305-resimli.html

Ellerine sağlık pınarcım,ben de domatesli pilav yaparım,salça da güzel olur, neden olmasın?...

lezzetli oluyor..bu pilava da eşimden sebep ırakta alıştım..o çok seviyor..bir de yanında börülce şormezesi...mmmh olsa da yesem yine.. teşekkürler yorum için bitnm..opuyorumnanaktan

mor pirinci deneyen var mı?? bi de sevgili pınar ipekçi sayfamda biryan pilavı fln demişsin hangi sayfa bu ben incelemek istiyorum faydalanmak istiyorum tariflerinizden.

ayrıca mesajlarımda yemek tarifi:104 yazan yerde ki 104 ü tıklarsan direk benim tariflerime gdersin bitnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…