Sivilceli Ciltler Kırmızı renkli sivilce lekelerı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Acacallis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
118
28
48
Düzce
Kızlar sivilce sorunumu bir türlü çözemedim özellikle adet dönemi ve yediklerim çok etkiliyo. Hic bu kadar buyuk ve iltihapli sivilcem cikmazdi ve yanagimda hic cikmamisti. Dayanamayip elledim oyle olunca Kırmızı renkli lekeler birakti. Bunlar nasıl geçer bilgisi olan var mı?

Kızlar sivilce sorunumu bir türlü çözemedim özellikle adet dönemi ve yediklerim çok etkiliyo. Hic bu kadar buyuk ve iltihapli sivilcem cikmazdi ve yanagimda hic cikmamisti. Dayanamayip elledim oyle olunca Kırmızı renkli lekeler birakti. Bunlar nasıl geçer bilgisi olan var mı?
Merhaba
Merak ettim lekeler geçti mi acaba?

Merhaba
Merak ettim lekeler geçti mi acaba?
Arkadaşlar size LR markasının peelingini box setini öneriyorum, hem doğal hem sağlıklı. Cildi kendi kendine iyileştiriyor:) nasıl alırım derseniz benimle iletişime geçebilirsiniz

Arkadaşlar size LR markasının peelingini box setini öneriyorum, hem doğal hem sağlıklı. Cildi kendi kendine iyileştiriyor:) nasıl alırım derseniz benimle iletişime geçebilirsiniz
Her yerde aynı reklamı yapıyorsunuz kimseyi yanlış yönlendirmeyin.:lülülü:

Her yerde aynı reklamı yapıyorsunuz kimseyi yanlış yönlendirmeyin.:lülülü:
Burası herkesin kendi deneyimlerini birbiriyle paylaştığı bi site.yanlış yönlendirmek mi?? İnsanlar burda birbirine ilaç öneriyor farkında mısınız? Benim önerdiğim ilaç da değil sıradışı da değil. Bu kadar çözümsüz olmadığını bildiğim bişeyi anlatıyorum.

Şuana kadar verdiğiniz tüm cevaplar o markaya o ürüne yönelik her şey ortada üzgünüm:halay:kolay gelsin

Back
X