• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı şarap yanına nasıl bir menü hazırlamalıyım?

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
325
233
33
Mrb arkadaşlar :)
Eşimin doğum günü yaklaşıyor.evde güzel bir sofra ve değişik sürpriz ler yapmak istiyorum.sarabin yanına makarna,salata vs. Güzel önerilerinizi bekliyorum.surpriz içinde güzel fikirlerinizi yazabilirsiniz

Yok mu güzel bir menü önerisi olan :)

Güzel bir peynir tabağı hazırlayın, kendiniz hazırlayamazsanız Macro Center'da hazırlanmış var çok da güzel.

Mezeleri bol tutun. Bruschetta yapabilirsiniz ya da sarımsaklı tereyağlı ekmek de güzel gidiyor. Füme et ya da balık olur. Ceviz, fındık, badem koyun bir tabağa, kuru meyvelerle süsleyin. Bol yeşillikli güzel bir salata da yaparsınız.

Kırmızı et yapın mutlaka. Dana biftek-patates püresi güzel gider. Sizin ya da eşinizin sevdiği başka bir et yemeği varsa o da olur (Tencere yemeği yapmayın). Ben pizzayla da yakıştırıyorum kırmızı şarabı. Dışarıdan söylemeye sıcak bakar mısınız bilmem, kendiniz de yapabilirsiniz pizza.

Tatlı olarak da çikolatalı sufle, çikolatalı fondü veya çikolatalı ıslak kek yapabilirsiniz ama kesinlikle çikolata!

Afiyet olsun, keyifli bir akşam dilerim. :)

Tesekkur ederim ancak büyük bir sıkıntım var eşim her yemeği yemiyor daha doğrusu hiç bir yemeği sevmiyor :D tek sevdiği şey makarna,hangi makarnadan yapsam acaba :S

Tesekkur ederim ancak büyük bir sıkıntım var eşim her yemeği yemiyor daha doğrusu hiç bir yemeği sevmiyor :KK70: tek sevdiği şey makarna,hangi makarnadan yapsam acaba :S

Aaa et sevmeyen erkek nadir duyuyorum. Makarna yapın o da güzel olur, fettuccine alfredo yapabilirsiniz.

Back
X