Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum da
Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilirben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
![]()
Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo.Peki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilirben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
![]()
beyaz gomlek veya sıyah kazak ilePeki kirmizi ve bordo rujla ne giyinilirben kirmizi ruju cok severim ama sadece gece cikiyorsam kullanabiliyorum gunduz kullanimi nasil olacak
![]()
Kırmızı Ruj beyazla çok iyi gidiyo.
Beyaz balıkçı yaka triko , ya da gömlek.
Vazgecilmezim![]()
beyaz gomlek veya sıyah kazak ile
:) Doğru yoldasın aynen böyle kullanmaya devam, zira günlük hayatta kırmızı bordo ruj çok aşırı oluyor...
Ben ne zaman birşeyi Google a yazsam kadınlar klubü çıkıyor karşımaValla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorumama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :)
Ama bazen gunduz bile olsa cok kirmizi ruj modumda oluyorumsüresim geliyor