• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftada kırmızı leke ve kese yukarıda olması

Valla çok tedirginim kusura bkma yordum seni de😁ilk gebeliğim su gelişi kaybettim bu da ikinci gebeliğim ağır şeyler yaşadım hayla korkularım var bundada lekelenmlerim oluyor bide kesem olması gereknden başka konumda değerlerim iyi çıktı ama takipte doktor bakalim rabbim bu sfer nasıl eder inşallah
Bende şuan sizin yaşadığınızı yaşıyorum kanama gördüm dün kahveye yakın hemen progestan iğne ve ilaç verdi doktor çok korkuyorum benimde ilk daha önce iki kaybım oldu bende ağır şeyler yaşadım ister istemez yine aynı şey mi olacak diye korkuyor insan

Bende şuan sizin yaşadığınızı yaşıyorum kanama gördüm dün kahveye yakın hemen progestan iğne ve ilaç verdi doktor çok korkuyorum benimde ilk daha önce iki kaybım oldu bende ağır şeyler yaşadım ister istemez yine aynı şey mi olacak diye korkuyor insan
Evet benimde ilk gebeliğim sonlandırıldı şimdi yine gebeyim ama sürekli korku kahverengi akıntıların geliyor progestan fitil alıyorum bı kaç gündür sanki daha çok arttı gibi ne yapacağımı bilmiyorum siz kaç haftalık siniz acaba

Evet benimde ilk gebeliğim sonlandırıldı şimdi yine gebeyim ama sürekli korku kahverengi akıntıların geliyor progestan fitil alıyorum bı kaç gündür sanki daha çok arttı gibi ne yapacağımı bilmiyorum siz kaç haftalık siniz acaba
Benim 5 haftalık bende de hâla devam ediyor perşembeye doktor gel dedi ama fazlalaşırsa pazartesi de gidebilirm size bisi dedimi doktor artarsa gel diye kese vs gördünüz mü inşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin bizlere

Benim 5 haftalık bende de hâla devam ediyor perşembeye doktor gel dedi ama fazlalaşırsa pazartesi de gidebilirm size bisi dedimi doktor artarsa gel diye kese vs gördünüz mü inşallah rabbim sağlıkla almayı nasip etsin bizlere
Bugün gittim canım şimdi 6 haftaligim bende de beşinci hafta başladı kese görüldü ama bebek ve kalp atışı bakalım bir hafta sonra dedi lekeyi sordum bazen boş gebelik veya düşük tehditi yerleşme de olabilir dedi ama bakicaz işte dedi kese boş mu dolu mu diye bazen agrimda oluyor bu lekede de psikolojimi bozdu zaten hiç sevinemedim bile bide daha bebeği görmedigimiz için endişeliyim

Amin rabbim bı daha yaşatmasın aynı acıları çok zor günler geçirdim ben oğlumu dört aylık kese yırtılması su gelişi sebebiyle kalbi atarken doğum yaptırıp arkasindan kürtaj yaptılar şimdi dogurana kadar hep risk benim için

Amin rabbim bı daha yaşatmasın aynı acıları çok zor günler geçirdim ben oğlumu dört aylık kese yırtılması su gelişi sebebiyle kalbi atarken doğum yaptırıp arkasindan kürtaj yaptılar şimdi dogurana kadar hep risk benim için
Sana progestan başlatmadilar mi ben soyeldim leke varsa yazıyorum dedi fitil progestan

Back
X