• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı yumuşak bornozumm:-(:-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr kendime cok ama cok begenerek özdilekten kırmızı kadife türü bir bornoz aldiydim. Bir aydir kullanamiorum yaaaaaa... tüy döküyor resmen. Hayr zaten yeni evliyim halılar yeterince tüy cikarior birde bornoz valla cildircam. 3 4 kere bos suyla yikadim gecer belki die hala devam edior. Ne yapmalıyım¿¿

Aynı hatayı bende yaptım Özdilekten siyahını aldım, üzerime giyince her yerim simsiyah tüy oluyor, bütün banyoda cabası, iki kez yıkadım (üzerinde bir kez tek yıkayın yazıyordu) ama nafile, öyle duruyor dolapta, atmaya da kıyamadım =((

Yaaaa kaldirip atimmi nabimm cok da begendiydim yumusacik kisa. Birde bulunduğum yerdekinde bulamayip baska bir ozdilege gidip ordan aldiydimm:-(

Yaaaa kaldirip atimmi nabimm cok da begendiydim yumusacik kisa. Birde bulunduğum yerdekinde bulamayip baska bir ozdilege gidip ordan aldiydimm:-(

geri götür bu tüy bırakıyor de fabrikaya yollarlar .Benim nevresimim yatağıma solmuştu geri götürdüm fabrikaya yolladılar fabrika yok öyle bir şey deyip geri yolladı:))) ama içine 2 tane daha yastık kılıfı koymuşlar bende işe yaramadı ama belki seninki değişir

Birkaç defayla olmasada yıkandıkça gidiyor.. Deterjenla yıkmanızı tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrr kendime cok ama cok begenerek özdilekten kırmızı kadife türü bir bornoz aldiydim. Bir aydir kullanamiorum yaaaaaa... tüy döküyor resmen. Hayr zaten yeni evliyim halılar yeterince tüy cikarior birde bornoz valla cildircam. 3 4 kere bos suyla yikadim gecer belki die hala devam edior. Ne yapmalıyım¿¿

Aldığın yere götürsen?
Üründen memnun olmadığını dile getir. Bir şeyler yaparlar..
özdilek'te de pek çıkmaz böyle saçma bir durum ama..

Birkaç defayla olmasada yıkandıkça gidiyor.. Deterjenla yıkmanızı tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
deterjanlada deneyim o vakit. vana suyla yıka birkac sefer dediker bende yikadim ama maalesef durum hala aynı

O bornozun ayni rengi ve ayni markasini.bir kactil once annem aldi kullandigin anda vucudun ve yerler bordo tuy oluyordu ve malesef oyle kaldi.En sonunda annem bakti ise yaramiyor atti.

Ah ahh bende ayni dertten muzdaribim 1 buçuk sen oldu hala tüy dokuyo kasideler boyle sanirim sinir oldum o kadar para verdim bide

Bir poşetin içine koyup derin dondurucuya koysanıza bir iki günlüğüne, tüy döken kazaklar için bu yöntemin kullanıldığını okumuştum. Belki işe yarar.

Back
X