Kirpi ipten minder , yastık ve puf denemem....

Ellerine sağlık marifetli arkadaşım.Bende yapacağım ama başka bir şey söylemeyim örünce ekliycem bu ördüğün şeyler toplamda kaç liraya mal oldu canım sana herşey dahil????

Ellerine sağlık marifetli arkadaşım.Bende yapacağım ama başka bir şey söylemeyim örünce ekliycem bu ördüğün şeyler toplamda kaç liraya mal oldu canım sana herşey dahil????
çok teşekkür ederim tatlışım benim...

şöle diyim...ipin kilosu 10 ytl...2-2,5 kg gidiyor ..minder ve yastıklar için..
eğer hazırda minderin varsa ayrıca minder için boncuk silikon falan almana gerek kalmaz...
puf içinde 750 gr kadar gider.. ancak böle anlatabilirim.. bazı yerlerde ipin kilosu 8 ytl yede varmış ama ben bulamadım o fiyata.:sm_confused:..simli ipler ise daha pahalı...:1shok:
heyecanla yaptıklarını eklediğin günü bekliyorum...a.s.

tm canım saol biraz işlerim var halledince başlıycam.am seniin minderlerde tam benim odamın renkleri turuncu,yeşil......

tm canım saol biraz işlerim var halledince başlıycam.am seniin minderlerde tam benim odamın renkleri turuncu,yeşil......

göndereyim sana tatlım....bana uymuyor aslında...
bu arada biliyormusun yeni bir süpriz peşindeyim....az kaldı birmek üzere.. onuda en kısa sürede yayınlıyacağım....:jeyyar:

tşk canım saol almış kadar oldum...merakla bekliyorum o zaman sürprizini...

harika olmuş bayıldım..benide cesaretlendirdin şimcii, çeyizime koyarım..:)
bu arada sormak istediğim.. örerken bi kirpi ip bi normal ip olarak mı ördün canım?

cok sık gorunyorlar..
var olan mınderlerın uzerıne kılıf gıbı yapıcam bende..
ellerıne saglık canım a.s.

harika olmuş bayıldım..benide cesaretlendirdin şimcii, çeyizime koyarım..:)
bu arada sormak istediğim.. örerken bi kirpi ip bi normal ip olarak mı ördün canım?

ayy ceyiz mi dedin .. vallahi süper olur tatlım...

ewet normal ip gibi harosp örülüyor ama kalın şişle.. ben arasına birde aynı renginden normal ip sardırdım...daha tok olsun diye....a.s.

cok sık gorunyorlar..
var olan mınderlerın uzerıne kılıf gıbı yapıcam bende..
ellerıne saglık canım a.s.

canım.... teşekkür ederim .. beğendiğine sevindim.. bende evdeki minderlerin üzerine kılıf gibi yaptım.. zaman zaman çıkarıp yıkamak için.....yastıklar ve pufun üzerindekide öyle...puf ;giydirm usulu yapıldı.. çıkarıp yıkanabiliyor...

eskiden ne çok modaydı bunlar yine moda oldu ne güzel=)ben en çok pufu beğendim =)ellerine sağlık hürrem hanımcığım==)

kirpi ip ne olaki bacılar bu bizim bildiğimiz sakallı ip değilmi yok değilde çokmu benziyo.Bende bayıldım valla çok beceriklisiniz çok sıcak bir ortam olmuş güle güle oturun

kirpi ip ne olaki bacılar bu bizim bildiğimiz sakallı ip değilmi yok değilde çokmu benziyo.Bende bayıldım valla çok beceriklisiniz çok sıcak bir ortam olmuş güle güle oturun

aslında aynışey.... ama bu galiba sakal ipten tüğleri daha kısa.. ama yanılıyor olabilirim.. :uhm: kirpi ip diye satılıyor burada....:bbo:
beğendiğine sevindim tatlım hakikaten sıcacık bir ortam oldu....a.s.

merhaba ben dün gece üye oldum.yaptıklarınızı görünce bende heveslendim ve ilk kez böyle bir siteye msj yazıyorum.ilk kezde size yorum yapmak nasip oldu. çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin.

merhaba ben dün gece üye oldum.yaptıklarınızı görünce bende heveslendim ve ilk kez böyle bir siteye msj yazıyorum.ilk kezde size yorum yapmak nasip oldu. çok güzel olmuş elleriniz dert görmesin.

üyeliğin hayırlı uğurlu olsun tatlım.. hoş geldin aramıza.. çok sevindim açılışı benimle yaptığına... emeklerimide beğendiğin için çok teşekkürler .a.s...

Back
X