cnm sen sımdı hazır almıssın ya o yuzden bozma derım bence orjınalını yazmıstım zaten ama ıcınde kalmasın anlatıyım :)
ben tatlı badem yagınınıcınde bı kıs sarımsagı 4 esıt parcaya ayırdım sonra attımıcınde yagın beklettım ne kadar beklettıgımı unuttum am buyuk ıktımal bı hafta olabılır sonra sarımsakları ıcınden aldım kokusu bayagı bı gecmıstı

ama surunce hıssetmıyosun tabı oyle aman aman degıl ama koklarsan cok fecı sonra surmustum ama gozume kacmıstı ve yakmıstı badem yagınan kaynaklanıyodu cunku o yag cok cok akıskan bı de ıcıne sarımsak gırınce dah bı yaktı gıbı oldu ama bazıları memnun badem yagından kacırmayanlar var ben beceremedım sanrım her neyse sonra baktımolmuyo kakao yagı hınt yagı tatlı badem yagı sarımsak bunları karısıtıdım suruyorum memnunumcnm ama hala gur degıl rımelle gurlestırıyorum ben dogal gur olmasını ıstıyorum ınsallah basarıcaz

senın kırpık yapın ya uzamaya musaıt yapı geregı ya da psıkolojık de olabılır cnm cunku bende ılk zamanlarda aynaya habıre bakardım dıdık ıncelerdımkırpıklerımı acaba surda da cıktı dıye sankı hemen cıkıcakmıs gıbı gelırdı

bu arada kırpıgının ustunde cıkanlar dokulcektır buyuk ıhtımal cunku cıkmayan yerden kırpık cıkması ımkansız ama kırpıklerının oldugu uzantıda cıkar
kırpık uzaması gurlesmesınden daha hızlı surede oluyo gurlesme bıraz zaman alıyo