uzun gür ve kıvrık olan kirpiklerime aç gözlülükten olsa gerek ipek kirpik yaptırdım,işte daha uzun daha güzel olsun diye..evet olduda ben sadece 1.5 hafta tahammül edebildim ve kendi çabalarımla çıkardım o sert rahatsız kılları kirpiklerimden..sonuç,%80 kayıp,uzunlu kısalı kirpikler,belli bölgelerde tavuk gözü görüntüsü rimelle bile yok yok yanii..ağla ağla şiştim valla.o geceden beri yani 6 gündür tatlı badem yağını ve hint yağını karıştırıp sürüyorum.aktardan kaş kirpik serumu aldım karışık yağlı olandan onuda sürüyorum.hatta vazelin bile sürüyorum.tabi hepsini aynı anda yapmıyorum.ha birde eeose serum sipariş ettim oda gelir bi kaç saate.
diyeceğim şu,sakın size ait olmayacak kirpikler için boşuna para verip olandan da olmayın..badem yağı v hint yağı boş olan yerlerde ufak ufak incede olsa tüyler çıkardı şimdi..hafif uzamada var rimelle farkediyorum.zaten açık renk kirpiklerim,rimelsiz fark edilmiyor.gözü yakmaması içinde araya peçete koyup sürüyorum işe yarıyor.tabii daha devam edicem bu karışıma inanıyorum,işe yarayacak..
eeose serumla ilgili gelişmeleride yazarım,ki eminim benim durumumda olan bir çok arkadaş vardır..kalın sağlıcakla..sonuç alırsam resimde ekleyeceğim.