Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
fullyacım üzülme hergün ılık su ile yıkar daha soğuk su ile durularsan daha çabuk uzar.Soğuk su ve masaj kan dolaşımını hızlandırır.Kökü sende katlı kesim aslında çok güzel durur.Saçlarına hareket vermiştir.Havalar soğukken uzasın diye buz gibi su ile yıkayıpda kendini hasta etme sakın:)eline azıcık saç şekillendirici al at saçlarını öne, kurut güzelce.Katlı saçlar daha gür görünür.yeni halinle çok güzel göründüğüne de eminim.Değişiklik her zaman iyidir:)

ay canım benimmm...bazı kuaförler çok uyanıklar. benim bir arkadaşımın saçları upuzundu. kırık almaya gitti. kuaför saçını kesti.kısacık yaptı. pardon yanlışlıkla oldu bilmem ne zaten saçında çok kırık vardı gibi laflar etti. meğer sonradan öğrendik bu uyanıklar uzun saçları böyle kesip peruk yapmak için satıyorlarmış. tanımadıgınız kuaförlere asla gitmeyin.

benim kuaförüm oyle değil.Kırıklardan şu kadar alıncak diyorum sadece dediğim kadar alıyo üzülme kökü sende elbet uzar ;)

arkadaşlar saç uzatma açısından birçok yağ soylemişsiniz hangisini kullansam karar veremedim çamterebendi mi yoksa hint yağı mı daha çabuk uzatuyo ?
diğer bir sorumda çamterebendini ve hint yağını ne sıklıkta kullanmamız gerekiyo ?

sevgi böcüğü ne zamandır deniyosun?
bende alıcam bugün inşallah denicem
katlı kesim güzel durdu evet ama cidden hiç alışmamışım ve takıntı yaptım resmen :( o kadar alışmışım ki o dümdüz hallerine bunalıma giricem gidip kuaförü dövcem neredeyse o derece:(

Kirpiklerim için deniyeceğim küçücükler biraz uzun olması için her yolu denedim takma kirpik bile taktım ama doğal olmak gibisi var mı? Paylaşım için teşekkürler.

sevgi böcüğü ne zamandır deniyosun?
bende alıcam bugün inşallah denicem
katlı kesim güzel durdu evet ama cidden hiç alışmamışım ve takıntı yaptım resmen :( o kadar alışmışım ki o dümdüz hallerine bunalıma giricem gidip kuaförü dövcem neredeyse o derece:(

Uzun zamandır kullanıyorum ve gayette memnunum yanlıs hint yağını kullanırken çok dikkatli olmalısın basen cilde zarar verebiliyo öselliklede göslere dikkatli ve istikrarlı kullanırsan faydasını kesinlikle görürsün ;) bide kuoföre zarar verme istersen yine uzar şekil alır merak etme :D

bende biraz önce entele otunu denedim hadi hayırlısı :)
evde kaynattım sirkeyle iğrenç koku çıktı annem falan fenalaştı babam büyü yapıyorum sandı :))))))))))))
cidden iğrenç kokuyor
parfüm şişeme koydum fıs fıs sıktım masaj yaptım uzar inş:( hint yağını kullanmadım ben ama yav

ya psikolojik sanırım ama saçlarımda bi uzama var gibi ciddiyim.
en üsttki kısa saç tepemdeydi gıcık olurdum şimdi aşağı inmiş 3 gündür öyle
ya uzadı ya da uzadı yani anlamadım :)
entele kullandım bende

benim yag karisimi gercektende ise yariyor gibi. sanki saclarim uzadi. ama tabiki kivircik ve dalgali olduklarindan sadece islakken belli :çok üzgünüm:

kızlar çok mutluyum saçlarıma bikaç gündür hiç düz fön çektirmiyodum bugün aklıma esti bi çektiriyim dedim ya kuaförde söyledi saçım bayağı uzadı bu aktardan aldığım yağ karışımı sprrr

bende çalışıyorum üstelik işten gelip akşam spora gidiyorum yanlış anlama ama inan isteyince herşeye zaman bulunulabiliyo 1 saat geç yatarak bile çözebilirsin
üstelik sabahlarıda işe gideceğim için 5,30da kalkıyorum :(
enteleyide kulalnalı 2 hafta oldu dün saçlarıma fön çektirdim ve uzamış herkese tek tek sordum 2 cm kadar uzamış dedi herkes bu entele işe yarıyo :)

ayşegül bu karışımın içinde hint yağı yılan yağı fln var ben pek bilmiorum ama bi aktara gidip saçımı uzaması için bi karışım istiyorum dersen sana yapar

her aktar kendine göre farklı karışım yapıyor avrillcim yine gittiğinde bir sorsan ne koymuş içine merak ediyo arkadaşlarım de :)

kızlar merhaba ben de ararnıza yeni katıldım. görüşlerinizi okudum çooooooookkkk beğendim. benim saçlarımda çok az ve çççooook ince.
saç diplerim gözüküyor.dkalanlar da dökülecek diye korkuyorum
lütfen bana da yardım ediiinnnnnn.
yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler...
:1no2: :teselli:

slm kizlar, ya simdi kirpikler icin hangi yagi kurlaniyosunuz, yada hangisi en cabuk ve en güclü etkiyi veriyo sizce?
ve bisey daha iki gündür saclarimi yag ile besliyorum, ama her sacimi yikadigimda föhn cekmedende duramiyorum yoksa saclarim keci gibi oluyo. sizce föhn ceksem saclarima yaptigim bakimi bosami yapmis olurum?

Back
X