hint yagiArkadaslar kirpiklerim çok seyrek rimelsiz olmuyo bitki ile kür yada tavsiyelerinizi bekliyorum herkese saygilar
rica ederimm :)teşekkür ederim minikkızım
Ya canim sen teramisini nasil suruyorsun kirpigine ellerinle yedirerek mi , gecenlerde bir arkadas temizledigi rimel sisesine badem yagi doldurup rimel gibi surerek kullandigini ve kirpiklerini besledigini yazmis , ben de oyle yapmayi dusunuyordum ama teramisinin ise yaradigini duyunca danismak istedim , kirpiklerin uzadi veya gurlesti mi ?yağlarla hiç uğraşma bence gözüne kaçar sinir eder adamı... Her gece yatarken teramisin sürben öyle yapıyorum. işede yarıyor.2 lira fln eczanede...
badem yağını ne kadar sürede kulladığında sonuç aldın canm.Badem yağı düzenli kullanıldığında sonuç veriyor bende olduğu gibi
Canim ben goz doktoruna gittim ayni pc isigi fazla ekrana bakarak kaliyodum kuruma var dedi aciyoo kizariyoo bazen cok batiyodu suni goz yasi verdi kullaninca iyi geliyorr acikcasi korktum da biraktim zaten var bide o tetiklerse kirpik yapalim derken gozden olmak istemem vallaabenimde gözlerim yanıo bugün ama ondanmı dicem gerçi benim hep yanıo akşama kadar pc ışığından dolayı sanırım yaa zararı olmasın lütfeennn :'(
waov iyiymiş canım:)kızlar benim 1. haftam olmuş psikolojikmi acaba die çok tarttım kendimi ama olmadığına emin oldum çünkü eski hali çok zayıfta yavaş yavaş güçlenmeye kalınlaşmaya başladı belki 0,1 mm uzamıştır çok diil aama kısa süre içersinde kalınlaşması bile mutlu etmeye yetti bakalım uzun süre sonunda neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?