Saç Uzatma Yöntemleri Kirpik

Silyam

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
7
2
8
43
Arkadaslar kirpiklerim çok seyrek rimelsiz olmuyo bitki ile kür yada tavsiyelerinizi bekliyorum herkese saygilar

slm kızlar kaşlar için sarımsak sürün deniyor ya sarımsak ne kadar süre kalck kaşlarımızda

yağlarla hiç uğraşma bence gözüne kaçar sinir eder adamı... Her gece yatarken teramisin sür ben öyle yapıyorum. işede yarıyor.2 lira fln eczanede...

arkadaşlar geçen yıl ismid sürmesi sipariş ettim.. ben sürmesiz duramıyorum ama kimyasal sürmeler hem gözüme zarar veriyor hem de kirpiklerimi aşırı döküyordu.. ama ismid sürmesi hakiki hac sürmesi olduğu için şifa niyetine dahi kullanıyorum.. dökülmeyi durdurdu ve gözlerimdeki ağrıyı yok etti.. içinde göz için çok faydalı mineraller var ... kesinlikle tavsiye ederim...çok memnunum. satın almak isterseniz satın aldığım kişinin burakakan@hotmail.com adresine msj atın sipariş edin.. 30 liralık almıştım ve yarısından fazla hala duruyor bir senedir...... çok bereketli inanın

yağlarla hiç uğraşma bence gözüne kaçar sinir eder adamı... Her gece yatarken teramisin sür ben öyle yapıyorum. işede yarıyor.2 lira fln eczanede...
Ya canim sen teramisini nasil suruyorsun kirpigine ellerinle yedirerek mi , gecenlerde bir arkadas temizledigi rimel sisesine badem yagi doldurup rimel gibi surerek kullandigini ve kirpiklerini besledigini yazmis , ben de oyle yapmayi dusunuyordum ama teramisinin ise yaradigini duyunca danismak istedim , kirpiklerin uzadi veya gurlesti mi ?

bu arada bende hint yağı kullanıyorum 4. günüm ve etkisini gôstermeye başladı paylaşıyım dedim. Bi de bişey takıldı aklıma herkes düşüncesini yazarsa sevinirim hani saç uzatmak için bir sürü iddialı kürler maskeler var ya acaba bunların kibriklerimize de uygularsak uzamalarına katkısı olur mu?

Saç ve kirpik yapısı bir olmadığı ve ayrıca o bölgeye uygulanan ürünlerin gözle temas etme olasılığı olduğu için saça uygulanan her yağ kirpiğe uygulanmaz, tahriş vb'ne neden olabilir.
Benim ne uyguladığıma gelirsek; öncelikle beyaz tenli koyu renk -gür- saçlıyım ama kaş ve kirpiğe gelince fıss.. kaşlarıma saçıma uyguladığım yağlardan sürüyordum ama pek düzenli kullandığım yoktu. Sonra geçen yaz aktardan saç bakım yağı alırken bana desteğin kaş-kirpik bakım yağını önerdiler.. Bende ztn 5 tel kirpiğim var alıp deniyeyim ne kaybederimki kafasıyla aldım başladım. 4aydan fazla oldu sanırım kaşlarım eskisine göre 1/2 oranında çoğaldı kirpiklerime gelince 5 tel olan alt kirpiklerim 25 teli geçti, renkleri koyulaştı, üstleri uzadı. Sonuç olarak pahalı bir ürün değil, oldukçada uzun süre gidiyor, henüz iki tarafta yarılanmadı. Tek kötü yanı eğer kirpiklere uygularken göze değerse şampuan kaçmış gibi yakıyor resmen.

ya ben 2 yıl kadar önce badem yağı kullandım kaşlarıma çok yavaş ilerledi ama baya faydasını gördüm şimdi aktardan burdan okuduğum için gittim hint yağı aldım 2 gündür sürüorum ama pamuklu çöple sürüorum çünkü bitmiş rimel kutusunu ve fırçasını temizlemek işkence olur temizlenmezki zaten gözümde rimelle yatmış olcam ne kadar yıkarsan yıka umarım faydasını görürüm burayada yazarım sabırlıyımdır sürebilirim aylarca

Kizlar ben eski rimelimin fircasini yikadimm sjcak suylaa hint yagii uyguladimm 4 gun Sadece ve gercekten uzadii ama gozume cok kaciyoo yaa o yuzden biraktimm goz doktorlari tavsiye etmiyormus gozun yag dengesini bozuyormuss kuruma yapiyormus gozdee

benimde gözlerim yanıo bugün ama ondanmı dicem gerçi benim hep yanıo akşama kadar pc ışığından dolayı sanırım yaa zararı olmasın lütfeennn :'(

benimde gözlerim yanıo bugün ama ondanmı dicem gerçi benim hep yanıo akşama kadar pc ışığından dolayı sanırım yaa zararı olmasın lütfeennn :'(
Canim ben goz doktoruna gittim ayni pc isigi fazla ekrana bakarak kaliyodum kuruma var dedi aciyoo kizariyoo bazen cok batiyodu suni goz yasi verdi kullaninca iyi geliyorr acikcasi korktum da biraktim zaten var bide o tetiklerse kirpik yapalim derken gozden olmak istemem vallaa

kızlar benim 1. haftam olmuş psikolojikmi acaba die çok tarttım kendimi ama olmadığına emin oldum çünkü eski hali çok zayıfta yavaş yavaş güçlenmeye kalınlaşmaya başladı belki 0,1 mm uzamıştır çok diil aama kısa süre içersinde kalınlaşması bile mutlu etmeye yetti bakalım uzun süre sonunda neler olacak

waov iyiymiş canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…