Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz MakyajıKirpikler iin badem ya
Konu Sahibizeynepkader
Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
uzatmak için kullanılıyormuş...
bir pamuğa sürürerek yapıyormuşuz galiba... ama dökebilirmiş kirpikleri sanırım... fisfisfis
seyrek kaşlar içinde kullanılabiliyormuş...
saçlara çok iyi geldiğini duydum bir de, ben saçlarım için deniycem...
bilen biri yardımcı olursa sevinirim...
Ben de badem yağı dedim satıcıya aldım onu verdi...
Pamukla sadece kaşlarımın üzerine sürüyorum bi müddet sonrada siliyorum bilmiyorum doğrumu yapıorum ama herhalde işe yarar fisfisfis
Düzenli olarak sürmedim ama düzenli kullanmayı düşünüyorum kaşlarım için:1rolleyes:
Kızlar ben de duydum bademyağını..Hatta hind yağı da çok iyi geliyor diye duymuştum..Yanlız kesinlikle göze kaçırmamak gerekiyormuş..yasakkelimeGözün kızarıp şişmesine kısa süreli bulanık görmeye neden olabileceği gibi uzun vadede gözün yapısı bozup kurutabiliyormuş..:bbo: Bunları yine burada okumuştum..Yani çok dikkatli kulanmak gerekiyor açıkcası okuyunca korktum kendime güvenemedim:1no2:
kızlar ben bi forumda okudum ''talika''diye bir ürün varmış 28 gün düzenli kullanınca kirpiklere çok iyi geliyormuş uzatıyormuş ve dolgunlaştırıyormuş.kullananlar çok memnun ama ben henüz denemedim.onun içindede bitkisel yağlar varmış hint yagı felan.
Ama benim başka bir sorum olucak takma kirpik kullanan varmı aranızda.ben aldım bitane ama bir türlü beceremiyorum yaa.nasıl takılıyo bu şey bilen varsa bana öretsin lütfeen.CADIARZU
heryerde yazıyor arkadaşlar tatlı badem yağıyla hint yağını eşit miktarda karıştırın...biten rimelleri atmayın ben içlerini peçete su yardımıyla iyice temizliyorum yerine bu karışımı döküyorum.sabah akşam uygulayın işe yarayacaktır...rimelle eşit miktarda sürebilirsiniz bu sayede gözünüze kaçmaz...
uzatmak için kullanılıyormuş...
bir pamuğa sürürerek yapıyormuşuz galiba... ama dökebilirmiş kirpikleri sanırım... fisfisfis
seyrek kaşlar içinde kullanılabiliyormuş...
saçlara çok iyi geldiğini duydum bir de, ben saçlarım için deniycem...
bilen biri yardımcı olursa sevinirim...