- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi usayyesisayno
Konu sahibine yazmak istedim aslında 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibine yazmak istedim aslında![]()
Siz nerelisiniz acaba.
Kirvelik durumunu bilmemeniz ilginç
Tabii onlar abartmışlar yani çocuğun ihtiyaçları karşılanır sadece mesela gezmeye götürülür kıyafet alınır bide sadece orkestra tutulur buralarda.Kirveligi duydum ama ben manevi anlamda biliyordum boyle maddi yuklerin yuklenmesini ilk kez gordum.
Yanlışlıkla olmuş hanımefendi kusura bakmayın nedir bu laf sokma çabası onu anlayamadım!!
Onu alıntılasaydınız o zaman.. Bilmeden iş yapınca böyle oluyor işte..![]()
Kizimiza yapsak da bu kadar ne bileyim neyi bahane edip yapariz baby shower falan yapsak onu da koyde yapmayiz
Bilemiyorum esim gonullu zaten ama bu harcama bizi biraz zorlayacak iste
Ne tuhaf adetler. Burada millet kendi ailesine veya eşinin ailesine borç para bile vermek istemiyor. Birine hediye sünnet düğünü yapılacak. 3000 kişilik yemek verilecek. Ohoooo aklım almadı gerçekten. Hesapladiniz mi maliyet ne kadar?
Sirf yemek 22bin tutuyor esimle cok siddetli kavga ettik gerisini dinlemedim. Ama 40bini bulur diyorum nasil odenecek hicbir fikrim de yok
Kız çocuğu doğumunda 3 gün 3 gece şölen, yemek verilebilir.
Zamaninda esiminki daha yuklu tutmus kayinpeder bende yardim ederim yapmak zorundayiz diyor. Ben kendi maasimdan vermem acikcasi bizim de tedavimiz suruyor esimin yaptigi cok buyuk bencillik ama anlatamiyorum.
Ohaaa. Aklım çıktı. Ne pipiymis arkadaş.
kabul etme diyeceğim ama ortaklar. İş ilişkilerini etkiler mi?
KP olsun o zaman kirve. Anam sen bu adamı 40 bin borçla almışsin resmen.
Sacma sapan bir adet iste genc oglanlar oynasin diye ankaranin gazinolarinda oynayan kadinlardan getiriliyor. Buna izin vermedim ama
İzin verme bencedeSacma sapan bir adet iste genc oglanlar oynasin diye ankaranin gazinolarinda oynayan kadinlardan getiriliyor. Buna izin vermedim ama
Çok afedersiniz ama bir tek onların oğlunun mu pipisi varmış. Bu ne görgüsüzluk. Ben olsam kıyameti koparır asla kabul ettirmezdim eşime. Ayıp yahu bu ne teklifsizlik.Ben cok her seyi de yazmadim. Cuma gunune 25 kilo tavuk doner pilav ayran baklava bunun gece icin kuruyemisleri gencler icecek toplanip alkolu,sonraki iki gun yine 3000 kisinin kahvaltisi,kurbanlar kesilecek ki ogle yemegi aksam yemegi. Yine kuruyemisi alkolu.
Kirve olmada sorun yok bir yere kadar karsilariz ama resmen liste verdiler elimize. Babasi da tutup "sunu da ben yapayim" demiyor. Tup bebek tedavisi goruyoruz cocugumuz olacak mi belli degil olsa da erkek mi olacak yani yaptiklarimizin havaya gitme ihtimali de var.