Doğuma Hazırlık kış anneleri için bebek alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dönmezsiniz kışlıklar yavaş yavaş gelmeye başlamış :) H&M den kürk ayıcık kostümlü tulum aldım geçen gün bikaç daha altarnatif vardı kışlıklardan .

Dönmezsiniz kışlıklar yavaş yavaş gelmeye başlamış :) H&M den kürk ayıcık kostümlü tulum aldım geçen gün bikaç daha altarnatif vardı kışlıklardan .
:)çok teşekkür ederim. buarada hayırlı olsun. o tulumlara bayılıyorum. bebeğiniz sağlıkla hayırla giysin inşaallah

Aaa biz de daha yeni C&A dan aldık ayıcık kostümlü tulum :) Kulakları şapkasında olsun istemiştim ama göğsüne koymuşlar, sizinkinin kulakları şapkada mı?

Aaa biz de daha yeni C&A dan aldık ayıcık kostümlü tulum :) Kulakları şapkasında olsun istemiştim ama göğsüne koymuşlar, sizinkinin kulakları şapkada mı?
C&A kapattı burda şuan yok ,ordada güzel şeyler oldugunu söylüyorlar :) evet şapkasında kulakları arkasındada top gibi kuyrugu var :) kahverengi ve beyaz renkleri vardı resmini ekledim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 980
C&A kapattı burda şuan yok ,ordada güzel şeyler oldugunu söylüyorlar :) evet şapkasında kulakları arkasındada top gibi kuyrugu var :) kahverengi ve beyaz renkleri vardı resmini ekledim
Çok ciciymiş internetten kahverengini de gördüm tam bir küçük ayıcık :) Bizimki de şöyle:

Eklentiler

• ayıcık.webp
    ayıcık.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 308
Benim de kışın olacak inş. doğumum. Birkaç şey aldım ben ama kışlık olarak değil normal uzun kollu takımlardan aldım aldıklarınız çok hoşmuş bayıldım :) C&A bizim burda da yok H&M ye bir bakayım çıktığımda. Bu konuyu açmanız güzel olmuş birbirimize fikir verelim benim ilk bebeğim olacak çok bilgisiz hissediyorum kendimi :KK17:

Benim de kışın olacak inş. doğumum. Birkaç şey aldım ben ama kışlık olarak değil normal uzun kollu takımlardan aldım aldıklarınız çok hoşmuş bayıldım :) C&A bizim burda da yok H&M ye bir bakayım çıktığımda. Bu konuyu açmanız güzel olmuş birbirimize fikir verelim benim ilk bebeğim olacak çok bilgisiz hissediyorum kendimi :KK17:
Sakaryadasınız galiba bende sakarya :) kışlıklar zaten anca geliyor yavaş yavaş bundan sonrasında bakarız inş :)

Merhaba kızlar acaba bebek odası için alışveriş yapan oldumu nasıl beşik alcam kestiremiyorum bide erken mi daha

Merhaba kızlar acaba bebek odası için alışveriş yapan oldumu nasıl beşik alcam kestiremiyorum bide erken mi daha
Yatak odasına ayrı alacakmısınız tek odasınımı yapacaksınız.
Ben odası için büyüyen beşiklerden begendim henüz sipariş vermedim , yatak odası içinde sepet beşikleri begensemde derinliğinin yeterli olmadıgını 5-6 Ay ancak kullanıldıgını söyledikleri için farklı altarnatif aradım mecbur. Park beşikde kullanışlıymış ama sevmiyorum çadır gibi geliyor :) en son baby tech in beşiklerine baktım bebek büyüdükçe kademesini indirip daha derin yapabiliyorsunuz kurulumu kaldırması kolay tekerlekli sallanıyor , gayet kullanışlı gözüküyordu onu alıp kurduk güzel bir altarnatif oldu 1.5-2 yaşına kadar kullanılıyormuş benim boy , sonrada odasına artık ;) biraz gezin edin bulana kadarda süre geçiyor zaten erken degil bence :)

Yatak odasına ayrı alacakmısınız tek odasınımı yapacaksınız.
Ben odası için büyüyen beşiklerden begendim henüz sipariş vermedim , yatak odası içinde sepet beşikleri begensemde derinliğinin yeterli olmadıgını 5-6 Ay ancak kullanıldıgını söyledikleri için farklı altarnatif aradım mecbur. Park beşikde kullanışlıymış ama sevmiyorum çadır gibi geliyor :) en son baby tech in beşiklerine baktım bebek büyüdükçe kademesini indirip daha derin yapabiliyorsunuz kurulumu kaldırması kolay tekerlekli sallanıyor , gayet kullanışlı gözüküyordu onu alıp kurduk güzel bir altarnatif oldu 1.5-2 yaşına kadar kullanılıyormuş benim boy , sonrada odasına artık :KK66: biraz gezin edin bulana kadarda süre geçiyor zaten erken degil bence :)
Ilk bebek olduğundan heves ediyorum oda da hazırlamak istiyorum evde boş bir odam var ama ilk zamanlar hep yanımızda yatması gerekiyormuş sanırım o yüzden yatak odası içinde lazım bebek odası için bende büyüyen beşik düşündüm yanmız içinde sizin dediğiniz yatağı araştırıcam teşekkürler

Merhaba bende aynı şekil düşünüyorum odasında tekli yatak olduğu için büyümeyen beşik istiyorum bide yatak odası için sepet beşik :-)

Merhaba bende aynı şekil düşünüyorum odasında tekli yatak olduğu için büyümeyen beşik istiyorum bide yatak odası için sepet beşik :-)
Peki hiç fiyat araştırdınız mı?daha erken diyen var şimdiden al ilerleyen aylarda alamazsın gezemezsin diyen var

Peki hiç fiyat araştırdınız mı?daha erken diyen var şimdiden al ilerleyen aylarda alamazsın gezemezsin diyen var
Evet Can'ım araştırıyorum sürekli 1.500 da var oda olarak 3500 olan yer de var ben Bi beşik dolap ve şifonyer düşünüyorum sepet beşikler de dörtyüz lira civarı park yataklar 300den başlıyor Biz bu ay sonunda almayı düşünüyoruz anca yavaş yavaş tamamlanıcaZ:-)

Evet Can'ım araştırıyorum sürekli 1.500 da var oda olarak 3500 olan yer de var ben Bi beşik dolap ve şifonyer düşünüyorum sepet beşikler de dörtyüz lira civarı park yataklar 300den başlıyor Biz bu ay sonunda almayı düşünüyoruz anca yavaş yavaş tamamlanıcaZ:-)

Back
X