Doğuma Hazırlık kış ayında doğum yapacaklar hastane çantasında neler bulunmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ocak29

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
13
0
6
35
Adana
arkadaşlar ocak ayında inşallah bebeğimiz gelecek acaba çantada neler bulunmalı lütfen arkadaşlar yardımcı olun çünkü gereksiz olduğunu düşündüğüm bir sürü şey yazıyorlar :44:

arkadaşlar ocak ayında inşallah bebeğimiz gelecek acaba çantada neler bulunmalı lütfen arkadaşlar yardımcı olun çünkü gereksiz olduğunu düşündüğüm bir sürü şey yazıyorlar :44:

bende ocak ayında doğum yapıcam canım bende buraya böyle bir konuyu açmayı düşünüyodum senin konunu gördüm. bende bayram dönüşü başlıycam hazırlıklara allah izin verirse neler alınır hiç bir fikrim yok bir de ikiz benimki neler alıyım kaçar tane alıyım hiç bilmiyorum kışlık çok mu almalıyım daha çok ince şeyler mi alıyım bilmiyorum ne olur tecrübeli anneler bilgi versin bizim gibi acemi annelere

kendin için soruyorsan elimden geldiğince yardımcı olayım cnm.ben geçen şubat ayında doğum yaptım.kalın pijama falan götürmedim.ama evde hazırda bıraktım.benim hastanem çok sıcaktı.hatta bebeği bile bir ara sadece kısa kollu zıbınla tutttuk.sıcağa gelemedi bizimki.bunu dikkate al.ben iki takım götürdüm yanımda tahmin ettiğim gibi oldu lekelendi çünkü.normal doğumsa bunu da unutmadan yazayım çünkü sezeryanlarda 2-3 gün kalınıyor.orkis mutlaka yada hasta bezi ,normal adetin çok oluyorsa hasta bezi.terlik koy mutlaka.el havlusu,kağıt havlu,ıslak mendil.emzirme sütyeni yada atletini.önceden hasatneden bilgi al orda duş alabiliyorsan doğumdan sonra mutlaka bornoz ya da havlu al.ıvır zıvır diyebileceğim ---annemin lafıdır ben çantayı hazırlarken--- tarak,makyaj malzemen,lohusa tacın,tokan...

dışarı çıkarken sıkıca giyin,o sıcaktan sonra çekilmiyor çünkü.ben pijamalarımın üzerine uzun bir hırka ve montumu geçirmiştim.

umarım işine yarar.soracaklarınız olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.bunlar benim kullandıklarım yoksa bayağı tepmişim çantayı.koyuyorsunda koyuyor :)))

Back
X